Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":2981,"date":"2017-04-09T20:51:32","date_gmt":"2017-04-09T18:51:32","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=2981"},"modified":"2017-04-09T20:51:32","modified_gmt":"2017-04-09T18:51:32","slug":"sjokoladekake-med-hemmelighet-paskekake","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2017\/04\/09\/sjokoladekake-med-hemmelighet-paskekake\/","title":{"rendered":"Sjokoladekake med hemmelighet. P\u00e5skekake!"},"content":{"rendered":"

Fint \u00e5 «fleske til» med en god kake i p\u00e5sken.
\nHer f\u00e5r du min p\u00e5skekake anno 2015<\/p>\n

Min p\u00e5skekake blir litt som meg selv,
\nveldig god, men aldeles ikke A4!
\nLitt p\u00e5 en snei alts\u00e5.
\n\"\"
\nKjeksene til kaken har jeg bakt selv.
\n\"\"
\nNoe som gj\u00f8r at de slett ikke er like tykke, eller like lange.
\nEnda jeg faktisk m\u00e5lte dem.
\n\"\"
\nMen med masse deilig sjokolade,
\nsamt overraskelse inni.
\n\"\"<\/p>\n

Bryr ingen seg om et litt «forfallent stakitt-gjerde»<\/p>\n

Her har jeg brukt en 20* form,
\ni midten stakk jeg ut et «hemmelig rom» med en liten ring,
\nog fylte p\u00e5 med fargeglade nonstop.<\/p>\n

Sjokoladekake.<\/strong><\/p>\n

165 g sm\u00f8r
\n300 g sukker
\n3 egg
\n265 g hvetemel
\n2 ts vaniljesukker
\n1 ts natron
\n0,75 ts bakepulver
\n70 g bakekakao
\n2,5 dl surmelk\/kefir
\n1 ts espressopulver (el instant kaffe vanlig)
\n1 ss kokende vann til \u00e5 r\u00f8re ut kaffepulveret.
\n1\/2 ts kanel<\/p>\n

R\u00f8r sm\u00f8r og sukker hvitt og skummende, ha i et og et egg.
\nBland det t\u00f8rre og ha i vekselvis med kefirmelk.
\nBland til sist inn kaffepulver som er utr\u00f8rt i vannet.<\/p>\n

Ha en 20″ form kledd med bakepapir u bunn, samt bakepapir opp rundt kantene.
\nKaken hever seg over kanten. OBS!<\/strong>
\nJeg doblet oppskriften og laget to kaker.
\nDenne oppskriften er til EN kake i 20″ form.
\nDu kan gjerne ha st\u00f8rre form, men f\u00e5r ikke s\u00e5 h\u00f8y kake da.
\n\"\"
\nJeg legger og et gammelt h\u00e5ndkle som er oppvridd i kaldt vann rundt formen.
\nDette for \u00e5 f\u00e5 kaken til \u00e5 steke jevnere. Det g\u00e5r fint uten og.
\nStek p\u00e5 170* ca 1 time og 10 minutter. Sjekk med kaken\u00e5l, den m\u00e5 gjerne st\u00e5 lenger!
\nAvkj\u00f8l litt p\u00e5 rist.
\nBrett til side papiret som stikker opp, l\u00f8sne klemmen, og snu kaken opp ned med ringen p\u00e5.
\nLa den st\u00e5 med formen over seg og avkj\u00f8le helt, gjerne over natten.
\nDette holder kaken saftig.
\nP\u00e5 grensen til en brownie saftig!<\/p>\n

Sjokoladekrem:<\/strong>
\n1,5 egg
\n0,75 dl kremfl\u00f8te
\n67 g sukker
\n100 g sm\u00f8r
\n1 ts vaniljesukker
\n50 g sjokolade, m\u00f8rk<\/p>\n

Kok egg fl\u00f8te og sukker til det tykner
\nTa pannen av platen og ha i sjokoladen og vanilje, r\u00f8r til det smelter,
\nha i litt og litt sm\u00f8r og r\u00f8r til det smelter inn.
\nAvkj\u00f8l helt i kj\u00f8leskap, gjerne til dagen etter.
\nPisk opp med kj\u00f8kkenmaskin til en lys og fin krem.<\/p>\n

Litt rare m\u00e5l her, jeg laget to kaker og doblet alts\u00e5 denne kremen.
\n1\/2 egg f\u00e5r du ved \u00e5 piske 1 egg sammen og ha i halvparten.<\/p>\n

Hvit krem.<\/strong><\/p>\n

50 g sm\u00f8r
\n50 g hvit sjokolade
\n50 g kremost
\n1,25 dl melis
\n1\/2 ts vanilje
\n1\/2 ts sitronsaft<\/p>\n

Smelt sm\u00f8ret forsiktig i vannbad.
\nR\u00f8r mykt sm\u00f8r og temperert kremost sammen.
\nR\u00f8r inn sjokoladen, deretter melis.
\nSmak til med vanilje og sitron.<\/p>\n

Sjokoladeganache:<\/strong><\/p>\n

125 g m\u00f8rk sjokolade (Jeg brukte dronningsjokolade)
\n1 dl kremfl\u00f8te
\n25 g sm\u00f8r
\nevent, 1\/2 ts glykose, flytende<\/p>\n

Varm oppp fl\u00f8te og event. glykose til kokepunktet
\nHa i hakket sjokolade, la st\u00e5 \u00f8rlite f\u00f8r du r\u00f8rer det sammen.
\nR\u00f8r inn sm\u00f8r i biter, avkj\u00f8l litt til passe konsistens for \u00e5 helle p\u00e5 s\u00e5 det renner over kantene.<\/p>\n

S\u00f8te kjeks.<\/strong><\/p>\n

100 g mykt sm\u00f8r
\n125 g melis
\n1 ts vaniljesukker
\n2 egg
\n350 g hvetemel
\n1 ts bakepulver.<\/p>\n

R\u00f8r sm\u00f8r og melis lyst og skummende.
\nHa i et og et egg, pisk godt imellom, ha i vaniljesukker, hvetemel og bakepulver, blandet.
\nR\u00f8r godt sammen.<\/p>\n

Trill lengder, m\u00e5l opp og stek p\u00e5 180* ca 8 minutter, varmluft.<\/p>\n

Ovner steker forskjellig, pass p\u00e5 og sjekk s\u00e5 kjeksene blir passe stekt.
\nDe skal akkurat s\u00e5vidt bli litt lysebrune i kantene.<\/p>\n

Avkj\u00f8l p\u00e5 rist, oppbevares i kakeboks.
\nDe kan selvsagt kjevles ut og stikkes til vanlige kjeks,
\nsteketiden vil da variere.<\/p>\n

 <\/p>\n

Del kaken i fire deler. Stikk ut en liten sirkel i de tre nederste lagene.
\nHer snur jeg alltid kaken p\u00e5 hode og bruker bunnen opp, da denne er mest snorrett.
\nFyll sjokoladekrem p\u00e5 f\u00f8rste lag, hvit krem p\u00e5 andre, sjokoladekrem p\u00e5 tredje.
\nLegg i nonstop og legg p\u00e5 toppen.
\nKle kaken med ganache.
\nF\u00f8r denne stivner klistrer du kjeks rundt hele kanten..
\nDekorer gjerne med litt nonstop.<\/p>\n

#p\u00e5skekake #kake #sjokoladekake #oppskrift #kjeks #p\u00e5ske<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Fint \u00e5 «fleske til» med en god kake i p\u00e5sken. Her f\u00e5r du min p\u00e5skekake anno 2015 Min p\u00e5skekake blir litt som meg selv, veldig god, men aldeles ikke A4! Litt p\u00e5 en snei alts\u00e5. Kjeksene til kaken har jeg bakt selv. Noe som gj\u00f8r at de slett ikke er like tykke, eller like lange. …<\/p>\n

Sjokoladekake med hemmelighet. P\u00e5skekake!<\/span> Les mer »<\/a><\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"spay_email":"","jetpack_publicize_message":"","jetpack_is_tweetstorm":false,"jetpack_publicize_feature_enabled":true},"categories":[15,69],"tags":[],"aioseo_notices":[],"jetpack_featured_media_url":"","jetpack_publicize_connections":[],"jetpack_sharing_enabled":true,"jetpack_shortlink":"https:\/\/wp.me\/p7g1vH-M5","post_mailing_queue_ids":[],"_links":{"self":[{"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2981"}],"collection":[{"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=2981"}],"version-history":[{"count":1,"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2981\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2982,"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2981\/revisions\/2982"}],"wp:attachment":[{"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=2981"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=2981"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=2981"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}