Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":3512,"date":"2017-05-13T17:02:19","date_gmt":"2017-05-13T15:02:19","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=3512"},"modified":"2017-05-13T17:05:36","modified_gmt":"2017-05-13T15:05:36","slug":"sjokoladekake-med-mango-mousse-og-sjokoladekrem-supporterkake-o-o-asane","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2017\/05\/13\/sjokoladekake-med-mango-mousse-og-sjokoladekrem-supporterkake-o-o-asane\/","title":{"rendered":"Sjokoladekake med mango mousse og sjokoladekrem Supporterkake! \u00d8 \u00d8 \u00c5sane!"},"content":{"rendered":"
En skikkelig supporterkake. Kaken og smaken har jeg satt sammen selv, Kaken ble fraktet videre til en skikkelig \u00c5sane-supporter. Det er en liten, men h\u00f8y kake, bakt i en 17″ springform. \u00a0Sjokoladekake med mango mousse og sjokoladekrem.<\/strong><\/p>\n 140 g sm\u00f8r, mykt R\u00f8r sm\u00f8r og sukker mykt, ha i egg og vaniljeekstrakt, bland det t\u00f8rre, sikt i r\u00f8ren vekselvis med surmelk. Stekes i en 17″ springform med bakepapir i bunn og rundt, over kanten. Lag mangopur\u00e8 av ca 1,5-2 modne mango. Mangofromasj\/mousse :<\/strong><\/p>\n 3 plater gelatin Legg gelatin i bl\u00f8t. Varm opp sitronsaft og 2 ss av mangopur\u00e8en. Ha litt og litt av den kalde pur\u00e8en i vesken til alt er godt blandet. Sjokoladekrem.<\/strong><\/p>\n 100 g kokesjokolade Smelt sm\u00f8r og sjokolade over vannbad. Del kaken i fire. Sm\u00f8r sjokolade p\u00e5 f\u00f8rste lag, Kjevle ut 500 g marsipan<\/strong>. Jeg farget mesteparten oransje og en liten bit sort. Her pynter du som du vil, regner med ikke alle er like interessert i \u00e5 lage \u00c5sane-supporter-kake. Siden kaken ble fraktet videre har jeg ikke bilde av innsiden. Tips: Bruk engangs plasthansker n\u00e5r du farger og legger marsipan. B\u00e5de for \u00e5 unng\u00e5 oransje hender, men ikke minst for at neglene setter stykke merker i marsipanen.<\/p>\n #supporterkake #\u00e5sane #oppskrift #sjokoladekake #mangomousse #mangofromasj #sjokoladekrem #4lags #stabil #saftig<\/p>\n <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" En skikkelig supporterkake. Tung sjokoladekake som er fantastisk \u00e5 jobbe med, samt saftig og kraftig i smaken. Blandet med en syrlig mango mousse og en fl\u00f8yelsmyk sjokoladekrem. Kaken og smaken har jeg satt sammen selv, dette er min egen kreasjon. Kaken ble fraktet videre til en skikkelig \u00c5sane-supporter. Som fortjente litt kake for en pipe. …<\/p>\n
\nTung sjokoladekake som er fantastisk \u00e5 jobbe med,
\nsamt saftig og kraftig i smaken.
\nBlandet med en syrlig mango mousse og en fl\u00f8yelsmyk sjokoladekrem.
\n<\/a><\/p>\n
\ndette er min egen kreasjon.<\/p>\n
\nSom fortjente litt kake for en pipe.<\/p>\n
\nLager du en og en halv oppskrift passer den rimelig bra til en 24″ vil jeg tro….<\/p>\n
\n250 g sukker
\n2 egg
\n220 g hvetemel
\n1 ts vaniljeekstrakt
\n0,5 ts bakepulver
\n0,75 ts natron
\n60 g bakekakao
\n2 dl kulturmelk\/surmelk
\n2 ss kokende vann bladet ut i en ts pulverkaffe<\/p>\n
\nHa i kaffen til sist.<\/p>\n
\nI midten av ovnen, p\u00e5 rist, med et v\u00e5tt, oppvridd h\u00e5ndkle rundt.
\nStekes ca 1 time og 10-20 minutter, sjekk med kaken\u00e5l\/strikkepinn.
\nBlir kaken for m\u00f8rk p\u00e5 toppen, legg et bakepapir p\u00e5 toppen den siste del av steketid.
\nFjern h\u00e5ndkle n\u00e5r det er ca 10-20 minutter igjen av steketiden.
\nH\u00e5ndkle er der for \u00e5 f\u00e5 kaken til \u00e5 steke jevnere.
\n
\nN\u00e5r kaken er ferdig stekt og kaken\u00e5len kommer ut uten kaker\u00f8re,
\navkj\u00f8les den litt p\u00e5 rist,
\nSom du ser hever den over kanten.
\n
\nRiv og brett nedbakepapiret, legg litt nytt bakepapir p\u00e5 en rist, snu kaken ven \u00e5 legge risten p\u00e5 toppen og forsiktig vende rundt.
\nL\u00f8sne p\u00e5 formen, fjern metallbunnen men skru ringen p\u00e5 plass igjen. Bakepapiret i bunn blir og v\u00e6rende.
\nAvkj\u00f8l opp ned i noen timer. Pakk i folie og la gjerne st\u00e5 til dagen etter.
\nDel i fire.<\/p>\n
\nEller kj\u00f8p ferdig mangopur\u00e8 i asiatisk butikk.
\n(Veldig enkelt)<\/p>\n
\n50 g melis
\n2,5 dl mangopur\u00e8 (mango most og presset gjennom en sikt)
\n2-3 ss sitron\/lime jus
\n1,5 dl kremfl\u00f8te<\/p>\n
\nN\u00e5r gelatinen er myk, klemmes vannet ut og den smeltes i den varme vesken, r\u00f8r godt!<\/p>\n
\nPisk kremfl\u00f8ten stiv, vend den inn. Sett til avkj\u00f8ling.<\/p>\n
\n75 g sm\u00f8r
\n100 g melis
\n2 eggeplommer<\/p>\n
\nR\u00f8r inn melis \u00a0og eggeplommer.
\nPass p\u00e5 at blandingen ikke blir for varm.<\/p>\n
\nmango p\u00e5 de to neste og sjokoladekrem p\u00e5 toppen.
\n<\/a><\/p>\n
\n<\/a><\/p>\n
\nMen jeg h\u00e5per og tror p\u00e5 gode tilbakemeldinger.<\/p>\n