Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":772,"date":"2016-04-23T13:00:32","date_gmt":"2016-04-23T11:00:32","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=772"},"modified":"2016-04-23T09:13:30","modified_gmt":"2016-04-23T07:13:30","slug":"bringebaermousse","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2016\/04\/23\/bringebaermousse\/","title":{"rendered":"Bringeb\u00e6rmousse."},"content":{"rendered":"
En deilig mousse til kake eller dessert
\n
\nFantastisk god smak!<\/p>\n
Bringeb\u00e6rmousse\u00a0<\/strong><\/p>\n 250 g bringeb\u00e6r 5 pl gelatin<\/p>\n 75 g eggehvite (fra 2-3 egg)<\/p>\n 150 g sukker 3 dl kremfl\u00f8te<\/p>\n Kok opp bringeb\u00e6rene med sukker (25g) og lime, ca 5 minutter om de er frosne, Bruk en skje\/slikkepott og jobb litt med bringeb\u00e6rene i silen, Kok opp sukker og vann. Legg i et termometer. (bruk en liten kjele) N\u00e5r termometeret st\u00e5r p\u00e5 100*, Hell alt ned i en tynn str\u00e5le, gjerne med noen sm\u00e5 stopp s\u00e5 den ikke f\u00e5r for mye p\u00e5 en gang.<\/p>\n La den piske videre, ca 10 minutter til den er litt avkj\u00f8lt. Pisk kremfl\u00f8ten stiv.<\/p>\n Bland bringeb\u00e6r i den italienske marengsen, bland dette med pisket kremfl\u00f8te.<\/p>\n Sett kj\u00f8lig til den begynner \u00e5 stivne. <\/p>\n #bringeb\u00e6r #mousse #oppskrift #hjemmelaget #kakefyll #dessert<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" En deilig mousse til kake eller dessert Fantastisk god smak! Bringeb\u00e6rmousse\u00a0 250 g bringeb\u00e6r 25 g sukker saften av 1\/2 lime 5 pl gelatin 75 g eggehvite (fra 2-3 egg) 150 g sukker 40 g vann 3 dl kremfl\u00f8te Kok opp bringeb\u00e6rene med sukker (25g) og lime, ca 5 minutter om de er frosne, 3 …<\/p>\n
\n25 g sukker
\nsaften av 1\/2 lime<\/p>\n
\n40 g vann<\/p>\n
\n3 minutter om de er freske.
\nLegg gelatinplatene i vann .
\nPress bringeb\u00e6rene gjennom et lite d\u00f8rslag, eller bruk alt om du \u00f8nsker.
\nJeg liker en glatt mousse.<\/p>\n
\ns\u00e5 du f\u00e5r med mest mulig av den deilige jusen.<\/p>\n
\nbegynn \u00e5 piske eggehvitene.
\n(Har du ikke termometer, kok sukkerlaken til den s\u00e5vidt tykner litt, ca 8-10 minutter, begynn \u00e5 piske hvitene litt f\u00f8r)
\nN\u00e5r sukkerlaken n\u00e5r 121*, heller du den i en tynn str\u00e5le ned i moussen mens den fremdeles pisker.Pass p\u00e5 s\u00e5 du treffer mouseen,
\nog ikke vispen , som vil slynge sukkerlaken og lage sukkerkrystaller i moussen.<\/p>\n
\nImens varmer du litt av bringeb\u00e6rsausen, klemmer av gelatinplatene, og r\u00f8rer dem inn i den varme sausen.
\nHa i litt og litt av den kalde sausen, og hell til slutt alt tilbake i den kalde sausen. R\u00f8r godt.<\/p>\n
\nSm\u00f8r kaken, eller bruk moussen til en dessert, gjerne med en spr\u00f8 kjeks ved siden av.<\/p>\n