Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":8981,"date":"2018-10-04T13:02:35","date_gmt":"2018-10-04T11:02:35","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=8981"},"modified":"2018-10-12T16:50:47","modified_gmt":"2018-10-12T14:50:47","slug":"kanelbollens-dag-laget-etter-tangzhong-metoden","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2018\/10\/04\/kanelbollens-dag-laget-etter-tangzhong-metoden\/","title":{"rendered":"Kanelboller \/ kanelsnurrer! Laget etter tangzhong metoden."},"content":{"rendered":"
Og jeg ville teste noe nytt.<\/p>\n
Snakker meg om saftig gj\u00e6rbakst!
\nHelt vanvittig gode ble de!<\/p>\n
Den Japanske metoden gj\u00f8r at melet absorberer mer v\u00e6ske,
\nved oppkok f\u00f8r baking.<\/p>\n
Ikke vanskelig i det hele tatt,
\nbare helt himmelsk saftig!<\/p>\n
Oppskriften har jeg funnet hos:<\/p>\n
www. Krem.no<\/a><\/p>\n Vil du lese mer om metoden har hun skrevet litt om det i lenken.<\/p>\n Kok f\u00f8rst opp, under omr\u00f8ring:<\/p>\n 200 g melk Avkj\u00f8l i bakebollen.<\/p>\n 175 g melk, kald N\u00e5r den kokte deigen har avkj\u00f8lt nesten helt, Kanelblanding.<\/p>\n 100 g sukker R\u00f8r sammen. (varm litt hvis sm\u00f8ret er hardt)<\/p>\n Kjevle et rektangel. Sm\u00f8r p\u00e5 blandingen. Brett sammen i tre. Skj\u00e6r strimler, og vri en rundt, lag knute, vri enda en og snurr rundt f\u00f8rste knuten. Etterhev ca 45\u00a0 minutter.Kanelsnurrer \/ kanelboller tangzhong-style<\/h1>\n
\n40 g hvetemel<\/p>\n
\n20 g gj\u00e6r
\n1 egg
\n460 g hvetemel
\n1 dl sukker
\n2 ts kardemomme
\nen klype salt
\n75 g sm\u00f8r, i terninger<\/p>\n
\n<\/a>
\nha i resten av ingrediensene utenom sm\u00f8ret.
\nLa maskinen kna deigen godt, middels fart.
\n(Jeg har nettopp l\u00e6rt at jeg har eltet min for rolig tror jeg)
\nEtter ca 10 minutter ha i sm\u00f8ret i terninger.
\nElte videre ca 7-10 min.
\nSkru farten opp de siste minuttene.
\nDeigen skal s\u00e5vidt slippe bollen.
\nTa gjerne glutentest. Strekk forsiktig i en liten del av deigen,
\nden skal v\u00e6re glansfull og seig.
\nHeve deigen til dobbelt, tildekket med plast og kj\u00f8kkenh\u00e5ndkle.<\/p>\n
\n100 g sm\u00f8r
\n1,5 ss kanel<\/p>\n
\nLegg gjerne deigen litt i kj\u00f8leskap s\u00e5 er den lettere \u00e5 jobbe med.<\/p>\n
\nTo strimler p\u00e5 hver bolle hvis du ikke har for brede striper.<\/p>\n
\nPensle med egg og stek p\u00e5 225* ca 7-12 minutter.
\navkj\u00f8l p\u00e5 rist.<\/p>\n