Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":967,"date":"2016-05-21T13:40:59","date_gmt":"2016-05-21T11:40:59","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=967"},"modified":"2016-05-21T07:42:25","modified_gmt":"2016-05-21T05:42:25","slug":"godt-brod-til-suppe","status":"publish","type":"post","link":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2016\/05\/21\/godt-brod-til-suppe\/","title":{"rendered":"Godt br\u00f8d til suppe."},"content":{"rendered":"
Suppe er snadder, men til suppe b\u00f8r man ha br\u00f8d. Godt br\u00f8d.
\n
\nOg disse pestosnurrene smakte godt til tomatsuppe.
\n
\nMen det gjorde jo fors\u00e5vidt dette cheesy hvitl\u00f8ksbr\u00f8det og….<\/p>\n
Det vanskelige var \u00e5 velge, s\u00e5 jeg delte deigen i to, og laget halve av hver \ud83d\ude42
\nDu bestemmer selv om du vil lage halve hver, eller alt i en.<\/p>\n
Pestosnurrer\/cheesy hvitl\u00f8ksbr\u00f8d.\u00a0<\/strong><\/p>\n 3,5 dl lunken melk Ha alle ingrediensene i bakebollen og kna deigen minst 8 minutter til den er smidig og blank. Pestosnurrer<\/strong><\/p>\n Kjevle et rektangel.<\/p>\n Pestosnurrer: Sm\u00f8r pesto p\u00e5 halve rektangelet og brett i to. Etterhev ca 30 minutter, str\u00f8 p\u00e5 litt havsalt. SPrut dem gjerne med litt vann og.<\/p>\n Stek p\u00e5 225* ca 15 min. Avkj\u00f8l p\u00e5 rist. Cheesy hvitl\u00f8ksbr\u00f8d<\/strong><\/p>\n Hvitl\u00f8kssm\u00f8r Bland<\/p>\n Samme fremgangsm\u00e5te. #suppe #br\u00f8d #suppebr\u00f8d #pesto #oppskrift #hvitl\u00f8ksbr\u00f8d<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Suppe er snadder, men til suppe b\u00f8r man ha br\u00f8d. Godt br\u00f8d. Og disse pestosnurrene smakte godt til tomatsuppe. Men det gjorde jo fors\u00e5vidt dette cheesy hvitl\u00f8ksbr\u00f8det og…. Det vanskelige var \u00e5 velge, s\u00e5 jeg delte deigen i to, og laget halve av hver \ud83d\ude42 Du bestemmer selv om du vil lage halve hver, eller …<\/p>\n
\n25 g fersk gj\u00e6r
\n1\/2 ts salt
\n500 g hvetemel
\n1 ss god olje<\/p>\n
\nHeve tildekket ca 1 time<\/p>\n
\n(Vanlig pesto p\u00e5 glass\/event blandet med pesto-olje (basilikum\/hvitl\u00f8k og olje mixet i stavmikser)
\nSkj\u00e6r m f.eks pizzakutter remser som du snurrer\/vrir\/tvinner litt og legger p\u00e5 bakepapir.<\/p>\n
\nSmaker best ferske.
\nMen kan sikkert fryses og varmes i ovn.<\/p>\n
\n50 g mykt sm\u00f8r
\n1\/2 ts finrevet hvitl\u00f8k
\n2 ss urter, f.eks persille (kan sl\u00f8yfes)
\n1 ts siitronsaft<\/p>\n
\nKjevle et rektangel,Etterhev til ca dobbel st\u00f8rrelse,
\nsm\u00f8r p\u00e5 hvitl\u00f8kssm\u00f8r og str\u00f8 over revet ost, gjerne parmesan for god smak (50-100 g)
\nStek p\u00e5 225* 15-20 minutter til osten er gyllen.
\nSkj\u00e6r opp i avlange biter.
\nSmaker best samme dag.<\/p>\n
\nEn god suppe fortjener godt br\u00f8d.
\nPr\u00f8v gjerne denne ekstra flotte tomatsuppen med grillet paprika. Oppskriften p\u00e5 den finner du HER<\/a>
\n
\nVelbekomme.<\/p>\n