Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gi meg tiden tilbake! | MinMatgaleVerden

2 hendelser på “Gi meg tiden tilbake!”

  1. JA til en time ekstra. Dette burde du søke patent på, akkurat som vi hadde Gro-dagen, så kan jo den ekstra timen hete «Kjersti- timen» eller noe sånt. Og så får vi den ved fylte 40… Den tanken liker jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.