Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Visste du….. | MinMatgaleVerden

Visste du…..

Visste du at man kan fikse seg en nystekt skillingsbolle på en halvtime?
Og da mener jeg en hjemmebakt, hjemmelaget skillingsbolle!
Ikke butikkjøpt.
Hemmeligheten er å lage en dobbel porsjon neste gang du baker,
og når bollene er ferdig etterhevet, klar til å settes i ovnen,
så setter du dem i fryseboksen!
Rett i fryseboks på plate eller annen egnet underlag som får plass i fryseboksen.
Når bollene er gjennomfrossen legger du dem i pose i fryseboksen.
Og når du vil ha boller, eller når du får besøk,
så tar du frosne boller fra frysen og setter på bakepapirkledd plate,
lar dem tine, sprayer dem med litt vann eller egg om du ønsker
005
Når bollene er tint steker du dem som vanlig,
spray gjerne litt vann inn i ovnen når du setter dem inn for å skape litt damp.
007
Vips, så har du nystekt hjemmelaget bolle på no-time!

4 hendelser på “Visste du…..”

  1. Hanne Beate

    Det har jeg ikke tenkt på, – jeg bare putter de i fryseren ferdig stekt, men på denne måten blir de jo nystekt. Jeg vet at gjæren tåler frysing, for det hendte jeg fikk i oppgave av moren min å kjøpe sånn ca. 20 x 50 gram gjær i butikken (ikke fullt så gøy når det skulle handles inn 10 kg sukker samtidig, hehe.), og de fleste ble fryst ned for at de skulle holde seg.

    1. Haha, kjenner til den dårlige handle-komboen der jeg og 🙂 Har jeg ikke tenkt på, at man kan fryse gjær og:)

    1. Så bra 🙂 Vi gjorde dette på Jordbærpikene, kunne ikke stå hver morgen og bake boller 🙂

Legg igjen en kommentar til fruensvilje Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.