Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 630 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 638 Rundstykker med nøtter og ost | MinMatgaleVerden

Rundstykker med nøtter og ost

Disse rundstykkene passer til alt.
Til tapas eller suppe.
Med vanlig pålegg på.
Perfekt til syltetøy.
Eller til gode oster!
De kan rett og slett brukes til alt, og de var utrolig gode!!
IMG_8179

I en gul sol-form fra Tiger blir de til og med perfekt nå i påsken!

Rundstykker med nøtter og ost.

1,5 dl melk
2,5 dl vann
1 god ss honning
10 g salt
25 g gjær, fersk
2 dl revet ost
50 g ristede pekan og valnøtter
600 g hvetemel
50 g mykt smør

Ha lunken veske, honning, salt, gjær, ost nøtter og hvetemel i bakebollen og la maskinen kna deigen i rolig tempo ca 15-20 minutter.
(Nøttene hakkes og ristes på tørr stekepanne)
Ha så i klatter med mykt smør litt og litt og la dem integreres godt i deigen.
Sett til heving tildekket ca 1 time.
Form rundstykker eller et flettebrød.
Sett til etterheving ca 30-40 minutter.

Pensle med egg, stek på 200* ca 20 minutter.
Avkjøl på rist. Kan fryses.
IMG_8173

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.