Disse rundstykkene passer til alt.
Til tapas eller suppe.
Med vanlig pålegg på.
Perfekt til syltetøy.
Eller til gode oster!
De kan rett og slett brukes til alt, og de var utrolig gode!!
I en gul sol-form fra Tiger blir de til og med perfekt nå i påsken!
Rundstykker med nøtter og ost.
1,5 dl melk
2,5 dl vann
1 god ss honning
10 g salt
25 g gjær, fersk
2 dl revet ost
50 g ristede pekan og valnøtter
600 g hvetemel
50 g mykt smør
Ha lunken veske, honning, salt, gjær, ost nøtter og hvetemel i bakebollen og la maskinen kna deigen i rolig tempo ca 15-20 minutter.
(Nøttene hakkes og ristes på tørr stekepanne)
Ha så i klatter med mykt smør litt og litt og la dem integreres godt i deigen.
Sett til heving tildekket ca 1 time.
Form rundstykker eller et flettebrød.
Sett til etterheving ca 30-40 minutter.
Pensle med egg, stek på 200* ca 20 minutter.
Avkjøl på rist. Kan fryses.