Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Helt magisk! | MinMatgaleVerden

Helt magisk!

God morgen.

IMG_20160410_091659Dette kommer til å bli en magisk uke,
en spennende uke,
en spesiell uke…

Hva jeg tenker på?
Hva som skal skje?

Ingenting jeg vet om faktisk.

Men hvis jeg SIER at uken kommer til å bli magisk, spennende og spesiell,
ja så BLIR den det.

Ta bare dagen i dag!

Dette kommer til å bli en helt magisk dag!
Helt unik faktisk!

Jeg tror den blir det,
og da blir den det!

Ha en magisk mandag du og!

4 hendelser på “Helt magisk!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.