Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kaker VS mage = Sommerkroppen 2016 | MinMatgaleVerden

Kaker VS mage = Sommerkroppen 2016

God morgen.

Sommeren nærmer seg,
solen skinner,
og selv om det er iskaldt ute,
vet vi ikke ordet av det før vi står der i bikinien ute blant andre mennesker.

Og selv om JEG er klar for sol og sommer,
så er ikke kroppen min helt på lag.

Kroppen min liker seg egentlig godt inni klærne sine,
magen kroer seg og kjærlighetshåndtakene disser av glede.

Men når jeg ser magen stikke seg frem når jeg skal valse rundt i min lange kjortel,
nei se da kjenner jeg at jeg blir litt irri!
Som i irritert!

Og så begynner jeg å tenke på hva jeg kan gjøre med det!
Hva jeg kan ofre.

Jeg drikker ikke lengre brus, bare boblevann, altså vann med bobler.
Ingenting å forsake der.
Jeg spiser ganske sjelden chips, er ikke min greie,
selv om jeg ryker på en smell sånn innimellom.
Ikke spiser jeg snop i ukedagene heller,
selv om det kan gå unna i helgene.

Så hva ER det da jeg spiser som lager den ekstra store magen og de idiotiske klumpene rundt midjen min??

Kakene!
Det er selvfølgelig alle kakene!

I går var det mandag.
På jobben måtte jeg smake FEM ganger på kaken jeg bakte!
Hjemme spiste jeg en bit til dessert som lå igjen fra helgen.
IMG_8654På teateret gaflet jeg i meg et stort stykke reste- bløtkake,
og en nydelig kjeks med mintglasur!
På en mandag!

Jeg ser hvor problemet ligger.

Men å gi opp kake!
Nææææææ……
DER kjenner jeg det butter i mot!
Hele magen stikker seg fram og butter i mot alt den kan.
Magen VIL ha kake.
JEG vil ha kake.

Sommerkroppen 2016, njæ….

Kanskje jeg bare kan holde pusten sommeren 2016,
og finnes det ikke noe gaffa-tape jeg kan tape de idiotiske klumpene rundt livet med?

Ha en søt og smakfull dag!

6 hendelser på “Kaker VS mage = Sommerkroppen 2016”

  1. ja den magen er ikke lett,for selv om jeg har kuttet det meste av gosaker hele dette året ,går masse og trimmer innimellom ,ja jeg har gått ned sånn ca 10 kg no,men magen består den (jeg sier til meg selv att jeg har da født 4 barn,ikke bare bare å få en spenstig ballong igjen etter att den har vært oppblåst flere ganger over lengre tid.Hvet du hva jeg gjorde da ) kjøpte ny bikini i går,med skikkelig truse som går fint oppom navlen hi hi

    1. Ah! Du er forberedt du! For det må jo være løsningen ja, en skikkelig bikinitruse som går langt opp! Hehe Genialt 🙂

  2. Jeg kan love deg at du kan spise HVA du vil, for du er jo som en lilje!! Og det sier jeg fordi jeg har SETT deg, og ikke for å være grei 🙂 SÅ kos deg med hva du vil du 😀 God klemmer til deg min venn <3

    1. Høhø, lilje og lilje…blir litt irritert på ting som stikker ut her og der, for det gjorde det ikke før! 😀 klemmer<3

  3. Oh den kaka så god ut, jeg hadde garantert spist til det var tomt 😀 Sommerkroppen er ikke helt i rute, men det er den jo aldri hahahahaha Men det er bedre enn i fjor og da skal jeg ikke klage. Jeg synes du ser smashing ut, det er nemlig viktig å fylle ut alt skinnet sånn at det ikke blir for mye 😀 Ha en nydelig dag kjære du og stor goood klæm <3

    1. Nei den der sommerkroppen er oppskrytt, kaker er mye bedre, og denne var magisk! takk <3 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.