Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bedre og bedre for hver dag. | MinMatgaleVerden

Bedre og bedre for hver dag.

God morgen.

Joda,
det er formen jeg snakker om.
Og tro nå ikke jeg spretter omkring her og er frisk,
så langt i fra,
jeg går sent og tungt,
jeg har tett nese, tette bihuler, neseblod, vondt i svelget, hoste, litt hodepine,
men altså,
jeg mener bestemt det var litt verre i går.

Ergo går det fremover,
og i dag har jeg jo til og med FRI!

En hel dag til å hvile meg frisk.
Samt bake noe godt.
IMG_8369

For selv om smaksløkene mine ikke virker,
må jeg stadig smake på noe godt,
bare for å kjenne,
puste og se om jeg KANSKJE kan finne et ørlite spor av smak!!

Egentlig er vel det å miste smaksløkene noe av det verste som kan skje meg!

Men det går bedre, bedre og bedre for hver dag!

Ha en frisk dag!

6 hendelser på “Bedre og bedre for hver dag.”

  1. Det er ikke kjekt å være syk når det er fint ute, skjønt nå på morgenen regner det bra her. Men det skal bli bra, så da får du finne deg en lun krok ute og samle litt D-vitaminer. Håper du kvikner fort til og får smaksløkene på plass igjen. Ha en fin fridag 🙂

  2. Så deilig 🙂 Håper du er tilbake med smaksløkene i tipp topp form snart, for ingenting kunne vært verre nei, for deg, enn å miste dem 😮 god bedring og god klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.