Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 På høy tid å lage hyllebærblomst-saft (fläderblom-saft) | MinMatgaleVerden

På høy tid å lage hyllebærblomst-saft (fläderblom-saft)

Skal du lage hyllebærblomst-saft må du plukke blomstene nå.
Her hos meg er allerede halvparten ferdig blomstret.
Min saft står på kjøl og skal siles i morgen.

Viktig å få den ferdig nå,
før vi skal lage geiterams-saft 🙂
hyllebær
Oppskriften ligger HER

#hyllebær #hyllebærblomst #saft #fläder #oppskrift

4 hendelser på “På høy tid å lage hyllebærblomst-saft (fläderblom-saft)”

    1. Ååå,så gøy 🙂 Ja den er sommerlig og god. Til uken skal jeg lage geiteramssaft, guttenes favoritt 🙂

  1. Det tror jeg aldri jeg har smakt..og ikke laget :)) Kan tenke meg det er sommerlig og deilig smak :)) Veldig pent bilde i alle fall… :)) Selv om jeg ikke kommenterer så ofte følger jeg med på bloggen din..og liker den veldig godt…fin variasjon i god mat og artige opplevelser :)) Klem <3

    1. Veldog sommerlig og god 🙂 Så kjekt å høre, du har fin variasjon hos deg og forresten, liker godt 50+-mote innleggene dine 🙂 klem<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.