Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kroppen fikk jo SJOKK! | MinMatgaleVerden

Kroppen fikk jo SJOKK!

God morgen.

Så kom de,
solen og varmen.

Det var SKIKKELIG varmt i går, og sol.

Men jeg lurer jo litt på om kroppen allerede var i litt sånn høstmodus.
For den fikk jo sjokk,
kroppen altså!
Og enda jeg tok mine forholdsregler, smurte meg inn etter alle kunstens regler,
nøt dagen utendørs,
drakk mye vann og annen drikke,
var innom og laget litt foccacarbrød og aioli til grillingen
(viktig for kroppen med litt pause fra sol!)
klippet gress og plukket bær i rolig tempo,
samt bannet over podcast-apper som krevde wifi og datt ut så snart jeg beveget meg for langt unna huset…..
Snapchat-3036507053421391160

Likevel fikk altså kroppen sjokk!

I går ettermiddag og kveld fikk jeg en veldig hodepine,
jeg ble aldeles sliten og slapp,
og i dag sitter jeg her med solbrent skulder,
samt myggestikk mellom to fingre, noen på hånden og et par på armen!

Og de KLØR!!

DÆSKEN som de klør!!

Moralen er som følger!

Send sol og varme med rolig oppbygging over flere dager!

Sånne sjokkopplevelser har nemlig ikke kroppen godt av!

Ha en nøytral dag.

3 hendelser på “Kroppen fikk jo SJOKK!”

  1. Jepp, solbrente og daffe kropper blir resultatet av sånn varme.. Her er det masse sol, jeg er solbrent, og inne.. Vi har vært på Ikea, og der var det INGEN nesten.. Varmt inne i leiligheten, men verre ute.. Ha en fin dag min venn <3 klemmer <3

  2. Uff, ja jeg liker best sola når jeg kan være i skyggen. Det er godt å slippe å kle på seg så mye, men huff så varmt det blir. Bærplukking og plenklipping er igrunnen best å gjøre om kvelden. Bading er fint nå, men man kan jo ikke gjøre det hele dagen heller.
    Jeg vil anbefale Eurax på insektstikk, – det er et veldig effektivt middel mot kløe! Du får kjøpt tube med salven på apoteket.

    1. Den skal jeg teste, for nå har jeg fått enda flere stikk! Ja, blir fort veeeldig varmt, og da blir alt slitsomt, hehe Takk for tips<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.