Ikke alt er hva det ser ut til å være…

God morgen.

Jeg var på fest i går,
på fest med journalistene og freelancerne i avisen,
Åsane tidende.

Pizza og quiz,
fine mennesker og gode samtaler.

Igjen her hjemme satt Gubben og Gutta.
Gutta skulle riktignok avgårde ut de og,
men før de gikk skulle de spise med Gubben.

Jeg hadde funnet noen skikkelig gode kyllinglår fra Stange.
De så utrolig saftig og fine ut,
og var ganske dyre, enda de var på «rød-pris.»
(Halv pris på rema)

Jeg går ofte og sniker der,
kjøper plutselig andebryst midt i uken,
salmalaks og storfe,
mang en god middagsplan har kommet fra «rød-pris» kjølen.

Så kyllingen ble stekt,
som kylling pleier å stekes, 180* ca 40 minutter,
og det duftet vidunderlig når jeg gikk på fest.

Saftige kylllinglår med grillkrydder og pommes frites.
Kurant fredags-digg det!

Når jeg kom hjem fra fest spurte jeg om kyllingen ble god?

«Eh…..» sa Gubben.
«Kyllingen var en and, og den ble skikkelig seig!»

Jeg så storøyd på ham? And??
Og så måtte jeg se på pakken.
Joda, «andelår»
IMG_9666

Det lønner seg altså å SE hva som står på det man kjøper,
ikke bare TRO på det man ser….

Ikke var skriften SÅ liten heller…

Kommentaren fra en av guttene hadde imidlertid bare vært:

«Beste Pommes frites vi har hatt på lenge!»
#kyllingogandstekesforskjellig!

9 hendelser på “Ikke alt er hva det ser ut til å være…”

  1. Uffda, men jeg skjønner deg godt, – jeg har bare hørt om Stangekylling, ikke and fra Stange liksom, hm. Kjekt med sånn rød pris på Rema og 50%-disken til Kiwi, og mye av det kan fryses også om man ikke vil bruke det med en gang.

  2. Uffda, men jeg skjønner deg godt, – jeg har bare hørt om Stangekylling, ikke and fra Stange liksom, hm. Kjekt med sånn rød pris på Rema og 50%-disken til Kiwi, og mye av det kan fryses også om man ikke vil bruke det med en gang. Dessuten er det jo mye som holder seg utover holdbarhetsdatoen, – smaker det bra så er det o.k.

    1. Ja jeg elsker den disken. Og det er så bra vi kan spise maten istedenfor den blir kastet. Jeg har kjøpt andebryst fra stange, så jeg burde vite bedre, hehe. De ble forøvrig nydelig, for dem stekte jeg riktig 🙂

  3. seigt kjøtt er slitsomt å få i seg ,men smaken kan være ok ) andelår på rema ,det har jeg aldrig sett i vår rema butikk.Men hvordan skal andelår tilbredes da ?

    1. Andelår, eller i hvert fall andebryst stekes hardt på skinnsiden så fettet kommer ut, og det kommer mye fett. Stekes også på andre side, men kjøttet skal være rosa i midten, hvis ikke blir det seigt. Behandles omtrent som en god biff av storfe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.