Hamburgerbrød. Verdens beste!

De er det, og jeg lager dem om og om igjen.
Som i går:
14322359_10153933677752939_7350218747123164254_nSåååååå gode!

Hamburgerbrød.

2,5 dl melk, lunken
1 dl vann, lunken
1 ss sukker
1 ts salt
25 g gjær
ca 500 g hvetemel
50 g smør i terninger (romtemperert)
vann og sesamfrø til garnering.

Ha alle ingredienser i i kjøkkenmaskin UTENOM smør.
La maskinen jobbe med deigen ca 10 minutter.
Tilsett event litt mer mel om nødvendig.
Ha så i terninger med smør, litt og litt mens maskinen jobber.
La smørbitene eltes godt inn, 5-10 minutter.
Sett til heving, 30-60 minutter under plastdekke.

Kjevle deigen tykt og stikk ut ønsket størrelse med en utstikker,
skål e.l. Husk de krymper litt.

Etterhev 30-40 minutter, sprut med vann og strø på sesamfrø.
Stek på 200* ca 20 minutter.
De skal såvidt begynne å bli lysebrune.
Sett til avkjøling med kjøkkenhåndkle over så de holder seg myke.
Kan også fryses.

Så #godt #hamburgerbrød #oppskrift #verdensbeste #hamburger #burgerbrød #brød #hjemmelaget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.