Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Fly-forbanna, og det på 2 juledag! | MinMatgaleVerden

Fly-forbanna, og det på 2 juledag!

God morgen.

I går var jeg litt irri.
Irri-irri-ratata, som de sier i Tusvik og Tønne pod.

Jeg hadde gitt beskjed til guttene om å sette på alarm,
og steke rundstykker til jeg kom fra fjellet og Gubben kom fra treningssenter.
Ja, sånn startet vi 2 juledag,
for har du hund så har du hund,
og har du kranglete rygg så har du kranglete rygg.

Når jeg kom fra tur var ingen rundstykker stekt.
Og jeg eksploderte vel nærmest!

Jeg ropte og skrek,
smalt med skuffer og slamret med ovnsplater.

Det var egentlig ganske deilig å bråke skikkelig!

Å få det ut!

Det jeg var mest forbanna over var jo egentlig at det morsomste bilde,
det som skulle gjøre hele innlegget mitt i går,
hadde nektet å komme med i innlegget jeg la ut før jeg gikk på tur.
Dette her,
om hvor vanskelig det kan være å ta bilder alene med selvutløser.

Og det gjorde meg ganske sur.
Da er det jo veldig greit å finne noen å ta det ut på,
så det passet jo bra at de hadde «forsovet seg» kl 11 andre juledag!

Hva har man ellers store barn for?

I natt drømte jeg at jeg skulle over en elv,
men jeg ventet litt før jeg gikk ned på bredden,
trampet på kanten.

Og det gikk som jeg forventet,
der så jeg ormen som hadde ligget i vannkanten svømme avgårde.

Nå håper jeg den ormen var symbolet på min irritasjon,
og at den nå har svømt avgårde,
sånn jeg ikke går på jobb og smeller med skapdørene…..

#irritasjon

2 hendelser på “Fly-forbanna, og det på 2 juledag!”

  1. For noen UNGDOMMER 😀 Sånne sovegriser altså..nei de kan man ikke regne med… Nå kan du bli LITT irritata igjen, for bildet er ikke åpent i dag heller, bare en sånn mini-rute. uten bilde i … Og det er på flere innlegg …DET er dumt det!! Men jeg klarer lese uten bilder 🙂 Klemmer og stå på på jobb <3

    1. Åååååå, blir så irriratata altså!!! HATER når ting ikke virker, og jeg ikke klarer ¨å gjøre noe med det…. Må være noe med det der bilde altså 🙂 Men når duu får facebook får du se det…. 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.