Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dommen! Positiv eller negativ på en dag som denne…? | MinMatgaleVerden

Dommen! Positiv eller negativ på en dag som denne…?

God morgen.

Det ER jo litt skummelt da,
når jeg skal på scenen i dag,
og kortet som kommer frem fra tarot-kortstokken er dette:

Burde jeg bare bli hjemme,
eller kan det tolkes på andre måter?

Jeg sjekker med Tarot.norge
sitat:

Dommen viser til endring av posisjon og fornyelse. Tiden er inne til å ta et oppgjør med fortiden, med det du har vært og gjort hittil. Tid til å oppsummere og forme konklusjoner, og enten høste belønningen eller betale boten. Fortidens feil er bak deg, og du er klar for en ny start. Hvis du har blitt dømt eller bedømt, må du lære av prosessen.

Du må forandre deg, enten du vil eller ikke. Du har vokst i modenhet og innsikt og trenger nye former. Det er viktig å kunne slippe taket i det som har vært og si ja til det ukjente som dukker opp. Kanskje føler du et kall eller personlig overbevisning om hva som må gjøres. Uansett er det en viktig avgjørelse som skal tas. Tenk grundig gjennom saken og forplikt deg selv uten sensur.

Sitat slutt.

Hm, endring av posisjon og fornyelse må vel bety at vi IKKE kommer sist i finalen! Dette lover jo godt! Vi skal muligens høste belønningen…

Vi slipper taket og sier ja til ære og berømmelse.
Og så dropper vi all sensur, hehe, der var vi vel muligens allerede….
Jeg gleder meg.
Det kommer til å bli så gøy!

#tarot

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.