Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gulrot-cupcakes med ristede valnøtter og kremost med honning. | MinMatgaleVerden

Gulrot-cupcakes med ristede valnøtter og kremost med honning.

Altfor lenge siden jeg lagde cupcakes.
Og disse med ristede valnøtter husker jeg var veldig gode.

Og gulrot-cupkakes med ristede valnøtter var virkelig godt!

Samtidig fikk jeg testet den nye kremosten med honning.

Gulrot-Cupcakes passer dessuten utrolig godt nå om høsten!

Gulrot-Cupcakes med ristede Valnøtter.

1,25 dl hvetemel
1/2 ts natron
1/4 ts salt
1/2 ts kanel
1/4 ts muskatnøtt, finraspet blomme
1/4 ts ingefær
Knapt 1/4 ts malt stjerneanis
1,25 dl rørsukker
0,5 dl olje, nøytral, type raps
1 stort egg
1,5 dl finrevet gulrot
1 dl valnøtter, ristet

Stekes på 175* ca 15-20 minutter
Oppskriften er liten og gir ca 8 cupcakes.

Pisk egg og sukker sammen, bland de tørre ingrediensene, rør i.
Tilsett olje, rør godt, og deretter gulrot.
Rist valnøttene i en tørr panne, pass på så de ikke blir brent, de skal bare bli varme og får ørlite farge.
Hakk nøttene og ha dem i røren til sist.

Fyll formene ca 3/4 fulle og stek dem, 175* i ca 15-20 minutter, sjekk med kakenål.
Avkjøl på rist.

Honningkrem-frosting

100 g kremost med honning, philadelphia, (eller naturrell kremost, tilsatt 1 ts god honning)
ca35 g mykt smør
1 ts lime (mer om ønskelig, smak til)
ca 3 dl melis

Rør smør og kremost sammen, tilsett melis og smak til med lime.

De ristede valnøttene gir kakene en god konsistens og smak.


Smør frosting på og nyt….

Nydelig…

#cupcakes #muffins #valnøtter #krydder #kremost #honning #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.