Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Raw-food eplekake. Glutenfri og sunn! | MinMatgaleVerden

Raw-food eplekake. Glutenfri og sunn!

For den som vil ha en sunnere variant.

For godt til å være sant??
Kanskje.
Du får ikke den ordinære eplekake-feelingen,
men som et sunt alternativ,
oh yes!!

Oppskriften kommer fra www.funkyfreshfoods.no

Fantastisk Eplekake

Bunn:
1 dl mandler
1/2 dl hasselnøtter
1 dl dadler
2 ss kokosmasse.

Kjør dadler (uten sten!) mandler og nøtter i foodprocessor til en klebrig deig,
er dadlene for tørre, så ha i litt vann til massen blir fin og klebrig.

Strø kokos i en paiform, helst en med løs bunn, 20″ e.l.kakeform
Trykk massen over kokosen, her er det veldig kjekt med engangshansker.

Fyll:

1 appelsin
1/2 dl dadler
1 ts vaniljepulver/paste
1 ts kanel
1 dl rosin/tørkede tranebær
4 stk små røde epler

Kjør appelsin (skrellet og i båter) vaniljepulver, dadler og kanel i samme foodprocessor,
dette blir en litt rennende masse.
Skjær eplene i tynne skiver og vend inn i massen.
Legg eplene i mønster rundt og rundt på bunnen.
Ha tranebærene/rosinene i resten av massen og fordel dem over eplene.
Dekk til med litt plastfolie og la kaken sette seg minst 1 time i kjøleskap før servering.

Dette er ingen «WoW» kake, den ser ikke ut som et kunstverk,
men den ser saftig og god ut,
og det er den!

Smaken er rett og slett helt fantastisk!

Og så er det sunt!!

#rawfood #eplekake #sunn #utensukker #glutenfri #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.