Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Verdens beste frokostblanding? | MinMatgaleVerden

Verdens beste frokostblanding?

Har fått diller på frokostblanding og yoghurt igjen,
så da kan jeg ta med en god musli-oppskrift fra gamlebloggen .

Jeg har ikke smakt bedre…..

Sprø biter av havregryn, massevis av frø og andre godsaker….

Honning og brunt sukker gir en fantastisk smak,
som gjør det unødvendig med søt yogurt,
her rekker det med yogurt naturell,
og da sparer du jo på sukkeret der!

Her sammen med hjemmelaget vaniljeyogurt…..
Oh-Yes!!

Verdens beste frokostblanding.

6 dl havregryn, små
1 dl kokos chisp
1 dl psylliumsfrø
1 dl knuste llinfrø
1 dl solsikkekjerner
1 dl gresskarkjerner
1 dl hakkede valnøtter
1/2 dl brunt sukker
1/2 dl honning
1/2 dl cocosa
1 dl rosiner

Halvparten av dette må du på helsekosten for å få tak i,
ellers bytter du det ut med dine favoritter.
(dropp noe og ta dobbelt av det du liker best)

  
Finn frem ingrediensene og bland det tørre i en bolle. (utenom rosinene)
  
Varm honningen til den smelter, ha i det brune sukkeret og la dette smelte med, rør i cocosa,
når denne er smeltet har du i alle gryn og frø.
Bland godt, bruk en tresleiv og gjerne ene hånden, pass på at alle frøene får ta del i den søte glede.
  
Spre blandingen utover en plate dekket med bakepapir.
Stek på 140* i 40 minutter.
Rør litt innimellom.
La rosinene steke med de siste 10 minuttene.
  
Ta ut blandingen og la den avkjøle på platen.
Brekk den i biter, den knuser lett,

Og ha i en glasskrukke eller annen egnet oppbevaring med tett lokk.

En skikkelig god frokost!

Nydelig sammen med hjemmelaget yogurt

#frokostblanding #granola #musli #hjemmelaget #frokost #godfrokost #godt #sunn #sunt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.