En nydelig liten kake,
luftig og lett,
søt med god smak av bringebær.
Og denne ble veldig godt mottatt på dagens teaterøving.
Oppskriften er min egen variant av Jordbærpikenes gode muffins og eplekake-røre.
Omgjort i liten format, og justert til hjemmebruk med litt mer smør enn orginalen.
Her også laget gluten og laktosefri.
Gluten og laktosefri kake med bringebær
100 g smør med kokos og rapsolje (melkefritt smør)
25 g rapsolje
125 g melis
125 g egg (2 store)
125 g glutenfritt mel (jeg brukte toro)
1/2 ts vaniljesukker
1/2 liten ts bakepulver
Hell i en liten form med bakepapir, strø over frosne bringebær
Stek på 165* varmluft ca 25-30 minutter.
#saftig #glutenfri #glutenfritt #laktosefri #utenlaktose #oppskrift #bringebær #enkel #jordbærpikene #hjemmelaget #formkake #godt
Mmm. deilig…Jeg håper du trener litt på de Ganach -kakene med salt karamell også 😀 He-he Må ikke glemme hvordan de skal lages 😀 ha-ha
Aj aj aj, det har du helt rett i 😀
Ser god ut. Har de det smøret i vanlige kolonialer?
Ja kjøper det på Rema faktisk 🙂 Berit Nordstand eller noe sånt. Skal legge ut videoen i innlegget, der ser du bilde av smøret. Glemte bare å legge den ved. Men nå minnet du meg på det, så takk 🙂
høres deilig ut