Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sara Bernhard med kjærlighetskrem. | MinMatgaleVerden

Sara Bernhard med kjærlighetskrem.

Og det viste seg å være en fusion med suksess.
Ja, å blande Sara Bernhard med suksessterte,
eller kjærlighetskake som den også kalles.

Ikke at dette var MIN oppfinnelse,
neida,
det har vært gjort lenge det.
Ikke rart, så godt som DET var!!

Sarah Bernhardt i langpanne

Bunn:
400 g mandler, 4 ts bakepulver, 6 eggehviter 400 g sukker.

Mal mandlene, bland bakepulver i. Pisk eggehvitene til stive topper, ha i litt og litt sukker og pisk til en glansfull stiv marengs (5-10 min)
Vend mandlelblandingen inn i marengsen og legg på bakepapirkledd  liten langpanne.  Min form er ca35x45 (30×40 i orginaloppskrift, )
Stek på 175* 20 minutter
Avkjøl i formen til den er helt kald.

Kjærlighetskrem.

6 eggeplommer
1,5 dl fløte
150 g sukker
2 ts vaniljesukker
200 g smør

Kok forsiktig opp eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker.
Rør hele tiden. La den koke forsiktig noen minutter så den blir helt tykk.
Viktig at den blir god og tykk.
Avkjøl helt før den påføres kaken. (bruk gjerne fryseren litt om du har knapt med tid)

Topp:
200 g mørk sjokolade, 2 ss smør

Smelt alt i vannbad, la avkjøle litt, men la det fremdeles være flytende og  smør det utover den kalde kremen.
Her må du jobbe relativt raskt.
(Pass på at det ikke spruter vann i sjokoladen!)
Avkjøl.

La kaken stå litt i romtemperatur før den serveres sånn at sjokoladen på toppen mykner litt.

Eller: Skjær kaken i små biter med en skarp varm kniv (varm den i varmt vann og tørk av vann før du skjærer) Eventuelt skjær den i biter før den stivner helt.
Sjokoladen på toppen blir stiv og gjør det vanskelig å skjære pent uten litt hjelp.

#sarabernhard #langpanne #suksesskrem #suksessterte #kjærlighetskake #oppskrift #gulkrem

5 hendelser på “Sara Bernhard med kjærlighetskrem.”

  1. Hvis du ikke vil bake de sjokoladepaiene med ganache til jeg kommer, kan du GJERNE bake denne i stedet altså 😀 Ha-ha Den så hvertfall himmelsk ut <3

  2. He-he, jeg håper du skjønner at du ikke må bake noe som helst 🙂 Jeg bare tuller med deg 🙂 Men GODT ser det ut 🙂 Jeg kan ta med en kakebit fra Deli de Luca om så jeg, IKKE noe problem 🙂 Hi-hi Klemmer på vei 🙂

    1. Du tror vel ikke jeg lar sjansen til å få bake gå fra meg! Bare kos det, for vi skal jo ni-kose oss på hytta 🙂 klemmer

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.