Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Cheese-blintz. Tynne pannekaker med søtt ostefyll og syrlig bærsaus | MinMatgaleVerden

Cheese-blintz. Tynne pannekaker med søtt ostefyll og syrlig bærsaus

Husker denne var veldig god altså….

Hva med å prøve den til damene på klubben kanskje??

Pannekaker fylt med ostekrem, servert med bærsaus…

Utrolig godt sammen.

Med søtt ostefyll og syrlig bærsaus har du her en utrolig god dessert…

Tynne crepes/pannekaker med fyll…

Cheese-blintz

Crepes:

4 ss smeltet smør, avkjølt
2,5 dl melk (helmelk)
4 store egg
2,5 dl hvetemel
en klype salt

Rør sammen melk og mel. ha i et og et egg, salt og til sist smøret.
La røren svelle minst 30 minutter.
(Kan oppbevares noen dager i kjøelskap.)Stek tynne pannekaker.

Fyll:
4 ss Cottage Cream
2 ss kremost naturell
1 ss rømme
1/2 sammenpisket egg
1 ss sukker
1 ts vaniljeekstrakt
1/2 ts revet limeskall (kun det grønne, vask limen godt)

Pisk godt sammen, oppbevares kaldt til det skal brukes.

Saus:
Tin og mos 400 g bjørnebær sammen med ca 4 ss sukker
Smak til, den skal være syrlig, men ikke sur.
Press sausen gjennom en sil.
Oppbevares kaldt.

Legg 1-2 ss fyll på hver pannekake,
pakk den sammen som en vårrull

Brett opp, brett inn sidene og brett sammen

Pass på at fylllet holder seg godt «innendørs»

Legg «pakkene» på et fat.

Varm opp stekepannen med litt godt smør,
ikke sterk varme, ca middels varme.
Stek på begge sider til «pakkene» blir brune og litt sprø.

Server lunkne med syrlig bærsaus…

Skikkelig godt!

#oppskrift #pannekaker #bærsaus #dessert #ost #klubb #klubbdessert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.