Chili-osteboller. Til tapas eller til fredagskos?

Gubben maser stadig om at vi må lage osteboller.
Og inne på gamlebloggen fant jeg disse

Chili osteboller.
50 g smør
2 dl vann
2 dl hvetemel
3 egg
1 ts salt
3ss hakket jalapeno
3 dl vellagret ost

Smelt smør i en gryte, ha i vann og salt og kok opp,
ta pannen av platen og rør hurtig i mel, la det avkjøle litt,
(riv ost og hakk jalapeno i mellomtiden)
ha i ett og ett egg,
rør godt imellom, ha så i ost og jalapeno og rør godt.

Ha deigen i sprutepose (eller bruk spiseskje)
Sprut 30-40 topper på bakeplate

og stek i 15 min, 200*
IKKE åpne ovnsdøren imens de steker, da faller de sammen, klæsj!

Jeg brukte en blanding av ridderost, jarlsberg og litt parmesan,
disse ble så gode at jeg må kjefte på gubben så han ikke skal spise opp alle før vi spiser!!

Vel, dette var den gang, men disse har jeg laget flere ganger.
Likevel lurer jeg på om Gubben tenker på friterte osteboller,
og det bør nok forskes litt på…..

Men at osteboller er en sikker vinner hersker det ingen tvil om!

#osteboller #chili #oppskrift #tapas #småretter #ost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.