Bloggtreff i Bergen med svette mennesker!

God morgen.

Det ble så klart bloggtreff i går.
Et skikkelig svett ett.

Vi møttes nemlig på Indisk restaurant,
vi som var tilgjengelig for kvelden.

Men bloggere 40+ er ikke hva de en gang var,
så jeg var den eneste som tok bilde!!

Og noen bloggere ville ikke en gang være med på bilde!!

Jeg trodde jo det var derfor vi blogget jeg,
for å kunne legge oss selv utover vår egen blogg i tide og utide!

Der er jo det jeg gjør!!

Men de som ikke ville være med på bilde fikk diskret slippe unna

Ingen skal henges ut når de er i godt blogger-selskap!

Men det ble mye svette!
Og det hadde nok litt med samtaleemne å gjøre, først!

For det er merkelig hvordan 40+ samtaler kan gå fra spennende ting som bomber på Flesland, bloggerne og rumpene til Kardashian.

Til plutselig å handle om svette!!!

Og overgangsalder!!

Det kom ene svettehistorien etter den andre,
mens jeg eplekjekt kunne si at «Den der svettingen var bare lavt stoffskifte, og det er fint nå!»

Det skulle jeg antagelig ikke ha gjort.

For da jeg kastet meg på damen fra storstaden (Ja, Frodith altså)
sin medium plus,
var det muligens at kokken syntes jeg var litt for eplekjekk…..

Maten kom,
kjøtt. ris og en nydelig saus…
Medium+ saus.

Jeg ELSKER disse indiske sausene og la godt på!

Tok en god tygg, og så ble jeg sittende og gispe.

Etter noen minutter begynte jeg å svette!
Frodith spiste med god apetitt en stund hun og,
før hun bemerket at medium+ i Oslo slett ikke var det samme som medium+ i Bergen!!

Vi fikk begge litt saus av den bloggeren som hadde bestilt «baby-sterk»
Og da ble det bedre.

Men jeg ble altså litt svett, og det var nok straffen for å ikke ha «naturlige» svettetokter.

Men mat ble det altså, og maten var veldig god.
Selv om det beste denne kvelden nok var selskapet.

Takk for en herlig kveld jenter!

#bloggtreff

13 hendelser på “Bloggtreff i Bergen med svette mennesker!”

  1. å så koselig,et slikt treff med flere bloggvenner må være superartig 🙂 litt dumt att ei gjemte seg,men det må vi akseptere hi hi .Hot er ikke noe for min gane,babysterk var et ord som hørtes mye bedre ut hi hi

  2. Ser ut som dere koste dere, så bra! Neste gang blir jeg med også. Synes jeg hører latter og skravlingen i det gode selskap 🙂

  3. Det så koselig ut, – ser trivelig ut med bloggtreff! 😀 Jeg er heller ikke så glad i sterk mat, og husker jeg var innom en tandoori-restaurant i Oslo engang hvor jeg tror smaksløkene mine ble bedøvet for en liten stund….
    I ettermiddag (kl 15.55 – 16.55) så jeg reprise av Kakekrigen, sesong 1, hvor du var med! 😀 Dere bakte cupcakes og cakepops, og var episode 14. Det ser ut som den går i reprise kl 15.00 på søndag. De andre episodene sendes også, – du finner mer info her: http://tv.startbase.no/sok/Kakekrigen/default.aspx

    1. Ååååå, ja mener jeg så en av de andre poste at vi var i reprise igjen 🙂 Så morsomt. Takk for info, husker godt de der cake-popsene voldte meg problemer 🙂 Bloggtreff er SÅ koselig, men neste gang blir det baby-sterk på meg og 🙂

  4. Im the babysterk girl 😀 maten var fortreffelig 🙂 selskapet enda bedre. Mye latter og fine historier om photoshoot, Flesland, oslo contra Bergen-mer latter……eg var med selvom eg ikkje ville foreveiges og ja Grete neste gang vil vi du skal være med og da spiser vi alle babysterk indisk 😀

    1. Jepp. det gjør vi. Og bilde ble bare enda morsommere når du bøyde deg unna 😀 «Babysterk» er nå blitt et begrep 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.