Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Stand-up kurs, og fet fiskeolje på kjøkkenbenken!! | MinMatgaleVerden

Stand-up kurs, og fet fiskeolje på kjøkkenbenken!!

God morgen.

I dag skal jeg på kurs.
Stand-up kurs med Roar Brekke.

Og jeg tenkte jo først at dette ble noe ungdommelige saker,
at jeg muligens ble eldst på kurset…..

Helt til jeg hørte at Seniorteateret stilte med 8 personer!!

Det er altså mer sannsynlig at jeg blir yngst!

Det eneste jeg vet er at det blir veldig spennende og at jeg gleder meg veldig!

Men den der drømmen i natt altså!

Jeg kom på besøk til min venninne.
Hun og mannen hadde hatt kokt røyke-laks til middag.
Jo. Kokt røykelaks!

De var ikke særlig fornøyde, det hadde ikke smakt så godt.

Derfor hadde de bestemt at de skulle kjøpe det en gang til,
for å smake om det bare var DEN fisken, eller om det var DE som ikke likte dette.

Jeg skulle antagelig lage noe på kjøkkenet deres,
for jeg ble stående og se på to gode dammer av fiskeolje som lå igjen på disken.
Etter at mannen hadde ryddet. (Klassisk, noe MÅ ligge igjen)

Han ble litt flau, mannen, når jeg begynte vaske vekk fiske-sølet.
Så han flyttet litt på komfyren da jeg skulle tørke bort det som hadde rent ned mellom der og.

På hyllen som hang på veggen hadde mannen et skjærebrett med tynne skiver av den kokte-.røkelaksen, dette skulle han bruke til agn.

Venninnen min var litt flau for at jeg måtte tørke opp.
Men jeg syntes ikke det gjorde noe.

Og så kom dilemmaet!
Kunne jeg skrive om dette på bloggen?

For det var jo en drøm,  men likevel, var det stuerent å skrive om det,
siden det ikke var hvem som helst venninne jeg hadde drømt om,
men en BLOGG-venninne.

Selveste blogg-blokk-dronningen!

Og her vet jeg ikke lenger om jeg var våken eller fremdeles drømte,
men den der funderingen om hun ville synes det var greit at jeg skrev om drømmen,
selv om den omhandlet henne og mannen…

Men nå har jeg faktisk gjort det.
Og jeg har ikke spurt om lov!

Ettersom jeg vet,
er kanskje ikke kokt-røykelaks det det går mest av i den husholdningen.

Egentlig tror jeg ikke dette blir spist i noen husholdning….

Og er ikke det fint,
så unngår vi fet-fiskeolje-saus på kjøkkenbenken!!

#drømmer #standupkurs

2 hendelser på “Stand-up kurs, og fet fiskeolje på kjøkkenbenken!!”

  1. Jeg vet ikke helt om det er jeg som er bloggblokkdronning? Men det hørtes ut som meg dette her 😀 resten av det.. Både venninne, bloggvenninne, du i døråpningen på turen vår, og alt det rotet med fisken i, matlaging og ikke peil 😀 For jeg kunne fint funnet på å koke den.,fosskoke til og med 😉 Og søle på benken, garantert.. Her er det så mye søl at du bør virkelig ta deg en tur 😀 Vi trenger litt veiledning i matlagingen nå også, for det er traurige greier om dagen..du ante det nok 😀 Og hvis dette er meg, selvfølgelig er det lov å skrive om!! Hvis denne dronningen derimot er Annebrith eller hva hun heter, så får du nok større problemer kanskje? 😀 klemmer <3

    1. Haha, Annebrith, knis 🙂 Nei du, blogg-blokk-dronninga ER deg! Og det var hos dere jeg var i natt og tørket opp fiskesøl. Helt ubeskrivelig merkelig hva man kan drømme! Og at det lå små biter til tørk i hyllene som han skulle bruke til agn!! Hvor kommer det fra?? Jaja, siden jeg ikke får kommet på Oslo-tur før jul, så får jeg nøye meg med en tur i drømmen i hvert fall 🙂 🙂 klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.