«Kaninpels» med tilbehør. Mote-innlegg. Fashion for 40+

God morgen.

Jeg liker farger.
Og for tiden er jeg svært fornøyd med fargevalget.

Jeg elsker den gule som nesten går i oker
mot den mosegrønne.

Og jeg har mye forskjellig jeg kan bruke den gule «kaninpelsen» til.

(Etter at den gamle mannen kalte den kaninpels, les HER,
er det liksom bare blitt kaninpelsen da…)

Denne vesken fikk jeg hos Frodith i høst.

«Kaninpelsen» fant jeg i Krakow hos Pull and Bear.
Sjal og lue er gammelt og kommer fra Indiska

Vesken på første bilde er Vintage fra Svigermor. Bedre blir det ikke!

Så hva synes du om et lite moteinnlegg da??

#mote #fashion #kaninpels #gulpels

8 hendelser på “«Kaninpels» med tilbehør. Mote-innlegg. Fashion for 40+”

 1. Du verden,, det var noe annet enn Ostekake og matdhet ikke helt i farge en gang 😀 Men tar jeg feil om du er i OsloFrodith fokus og lader opp til å innta Hovedstaden med brask og bram ? Ha en nydelig helg fortsatt 🙂

 2. jeg digger det :=) og jeg elsker farger,hele fargeskalaen ja takk :=) kaninpelsen er herlig,men jeg må innrømme att jeg har en liten vest i ekte kaninpels,det viste jeg ikke før etter kjøpet ,og varm er den

 3. eg som du vet er veldig glad i farger -og vet vi påvirkes veldig av fargene våre i omgivelsene og i psyken vår.
  Pinalkjertelen tar in lys og blir veldig påvirket av det -derfor man bruker dagslyslamper der folk blir deprimerte -eller vi er ektra glad i sol. Noen er ikkje så veldig glad i å sitte i solen,men at de fleste setter pris på en soldag er vel neppe en hemmelighet
  Solen booster oss og det handler mest om lyset og at den spiller en rolle inn på VitD syntensen
  Gult skal man helst ikkje ha på soverommet da man ofte ikkje får sove i gule rom. Gult stimulerer hjernen og kroppen til å lære og å være mer aktiv. Også noe å tenke litt på om man har problemer med magen 🙂

  ha en fargerik dag og innlegget var smashings <3

  1. Takk! Og takk for gøye fakta. Liker at gult stimulerer hjernen, for jeg liker å lære mer og være aktiv, ikke rart jeg er så glad i gult 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.