Hjemmelaget knekkebrød. Sprø, sunn og god.

Vi er tross alt i januar, og da passer jo disse fint:
(Sakset fra min gamle blogg)

Tror jeg har hatt to forskjellige oppskrifter før,
i tillegg til de to posene jeg har testet.
Denne fikk jeg hos Trude på jobben,
og de var knallgod!!
Kjempegodt med gresskarkjerner i!!

Sunne og gode,
og uhyre enkle å få til!!

Knasende sprø og god,
med en herlig nøtelignende smak av alle de sunne frøene!
Til og med Gubben likte de!!

Sprø Knekkebrød!

2 dl havregryn
2 dl sammalt rugmel grov
2 dl solsikkekjerner
2 dl havrekli
2 dl sesamfrø
1 dl kruskakli
1 dl gresskarkjerner
1 dl linfrø
2 ts salt
7,5 dl vann

  
Her har du alt du trenger, finn det frem og du er nesten i mål!!
Bland alt det tørre.
  
Og hell over vannet,
rør!
La stå og svelle i minst 10 minutter.
  
Nå har du en herlig røre, som du sprer utover 3 bakeplater med bakepapir på!
Sett alle 3 brett i ovnen på 150* i 1 time

Etter en halv time bytter du rundt på brettene,
og med det samme kutter du knekkebrødene i passe biter,
gjerne med et pizza hjul.

Etter en time er de ferdig!!
Legg de til tørk på rist,
og du har sprø, SUNNE, og GODE knekkebrød til frokost,
lunsj,
og kvelds!!

En absolutt vinner dette her,
og så sunn!!!

Ha en sprek kveld!!

#knekkebrød #hjemmelaget #enkle #sunne #oppskrift #gode «sprø

2 hendelser på “Hjemmelaget knekkebrød. Sprø, sunn og god.”

  1. Disse skal jeg prøve, og spennende med gresskarkjerner i! 🙂 Jeg har prøvd å lage knekkebrød før, men de ble steinharde! 😀

Legg igjen en kommentar til Hanne Beate Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.