Herlige enkle og himmelske havrekjeks.

Jeg laget ostekake her hin dagen,
med noen veldig gode havrekjeks til bunn.
Det viste seg derimot at selv om smaken og kjeksene var gudommelig,
ble de litt harde i ostekakebunnen.
Denne oppskriften derimot,
skal jeg prøve i neste ostekaken

For hjemmelaget kjeksbunn i ostekaken er aller best.
Synes jeg!

De er verdens letteste å lage,
og muligens verdens beste å spise….
Med en skive brunost….eller ripsgèle

Uimotståelig gode……
på en gammel benk i hagen….
I høstens vakreste farger…

Og så er jo havregryn så sunt og da…..

Oppskriften kommer fra min gamle blogg.

Havrekjeks

3 dl havregryn
3/4 dl sukker
150 g mykt smør
1,5 dl hvetemel


Ha ingrediensene i en kjøkkenmaskin, eller bland for hånd.

Legg spiseskje store kaker på bakepapir, trykk dem flate med skjeen.
Stek 10-15 minutter på 175*
Kakene skal bli litt brune i kantene.
Avkjøl på rist, oppbevar i tett boks.

Og nyt…..
Jeg brukte store havregryn,
kakene blir da veldig sprø og går lett i stykker.
Ønsker du «tettere» kjeks bruker du små havregryn.
Smaken er uansett fantastisk!!

Nyt høsten,

med skikkelig GODE havrekjeks i en krukke!!

#havrekjeks #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.