Jeg lurer på om ikke dette hadde vært noe å imponere med på neste klubb.
Det er enkelt å lage,
og smaker altså himmelsk!
Du verden i vest!
Dette var godt!
Pannacotta med sjokolade….som smelter på tungen….
Sammen med knasende sprø peanøtter…som samtidig gir et salt kick….
SjokoladepannaCotta med karamelliserte peanøtter
100 g sjokolade
1 vaniljestang
2 ss brunt sukker
1 dl melk
3 dl kremfløte
2 plater gelatin
1 dl sukker
2 dl salte peanøtter
Legg gelatinplatene i vann
Varm opp melk,
vaniljestang,( splittet, skrap ut frø, ha i både frø og stang)
sukker og 1 dl av fløten.
Varm opp til sukkeret smelter, like før det koker.
Klem vannet av, og rør inn gelatinen.
Hakk sjokoladen, ha den i blandingen og la stå noen minutter.
Rør så til en glatt masse.
Fjern nå vaniljestangen.
Ha i resten av fløten, rør godt sammen, men unngå for mye luftbobler.
Hell i porsjonsformer, avkjøl og sett i kjøleskap, tildekket 4-5 timer
Karamelliserte peanøtter
Varm opp sukker til det smelter, i en stekepanne. La det akkurat få karamellfarge,
ha i peanøttene oog rør rundt så alle blir dekket.
Hell på bakepapir og dra litt fra hverandre så ikke alt havner i en klump.
Avkjøl. Hakk litt opp før servering.
Server pannacottaen med nøttene…strø dem på, eller server dem som valgfritt garnityr.
Dette er godt…..så sykt godt…
Og pannacotta er så enkelt å lage….bare prøv 🙂
#sjokolade #pannacotta #dessert #oppskrift #klubb
Ååååh det frista veldig :)) Og selv om jeg ikke tåler andre nøtter så tåler jeg peanøtter 🙂 Blir så ofte at vi kjøper is på lørdager , men planen er å lage noe selv snart.. da kan det hende jeg forsøker denne oppskrifta 🙂 Klem <3 Annebe
Så bra. Peanøtter i kaker og til is er jo bare vidunderlig 🙂 klemmer<3