Massert brokkoli.

Massert brokkoli bruker jeg ofte på jobb i forskjellige varianter.

Her får du opprinnelsen, og oppskriften

Men husk at brokkoli kan masseres inn i hvilken som helst kalde saus eller dressing du ønsker.
Tips: Bruk engangshansker når du masserer .

Jeg har vært på kurs og lært meg å massere brokkolien,
og  med denne sausen blir dette en smaksbombe.

Sammen med andre rå grønnsaker har du her et smaksrikt rått måltid!

Som virkelig gjør seg på middagsbordet.

Oppskriften kommer fra Funky Fresh Foods

Krydret gryterett

2 dl rapsolje, kaldpresset
3 fedd hvitløk
15 stk soltørkede tomater
1/2 ts cayennepepper
1 ss estragon
1 ts paprikapulver
1 ts salt (pass på, sjekk om tomatene er saltet!)

1 bukett brokkoli
2 blad savoykål (fant ikke det, brukte litt blomkål)
2 cm purre
2 stk gulrøtter

Bland alt til marinaden i en blender/stavmikser og kjør det sammen, smak til.
 
Skjær brokkolien i små buketter
Blomkålen i små buketter (savoykål i strimler)
Strimle gulrøtter og purre.
Hell sausen over og masser inn i grønnsakene,
bruk en hånd og virkelig gni det inn!!

La stå i kjøleskap og trekke, gjerne over natten. Holdbar i kjøleskap 2 dager. Blir berdre og bedre…


Massert brokkoli…..sunt og godt!

#brokkoli #massert #vegetar #middagstips #oppskrift #tilbehør #kjøttfrimandag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.