Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg slutter! | MinMatgaleVerden

Jeg slutter!

God morgen.

For virkelig!

Skal livet ha så mange bølgedaler da?

Det er jo så mye bedre å ri høyt oppe på en bølge,
suse avgårde,
høste ros og bli båret på gullstol.

Og det skal helst være sånn hele tiden!

«Det er i motgang man blir bedre!»

Piss meg i øret!

Joda, jada, det er kanskje sant det.
Men motgang er jo ikke noe artig!

Motgang er no dritt!

Og JEG er ikke god på å øve!

Jeg vil være et naturtalent!

Så jeg slutter!

Det var i hvert fall det jeg tenkte i går,
da jeg gikk av scenen på vaskeriet.

Nå slutter jeg!

Det begynte så bra,
litt flere mennesker, de satt seg pent frem på stolene foran scenen,
(alltid bedre når mennesker sitter foran, og ikke bak i krokene)

Og til min store glede så jeg to damer på MIN alder!
Samt jevnt over, litt eldre publikum enn vanlig.

«Yes!» tenkte jeg da jeg hørte hvordan damene lo av den første komikeren.

Men så kom jeg,
med min humor.
Og da satt ikke latteren like løst gitt.
Ved siden av damene satt en litt yngre manne-gjeng.

Mulig det var fordi jeg påsto at fotball suger, at de satt der med stone-face….

Og mulig den vitsen skal strykes fra min line-up….

For sånn i ettertid…..jeg skal ikke gi meg.

Ikke helt enda.

Jeg skal faktisk stryke ut, få på nytt, bruke det jeg har, og prøve meg igjen.

Dette er bare for bra adrenalin-kick til å gi opp!

(Fra PGP 2017)

#standup #standupbergen

 

6 hendelser på “Jeg slutter!”

  1. du er tøff du som står på,jeg har sceneskrekk så jeg hadde ikke turt,men klart det er hyggeligere om en høster masse aplaus da :=) lykke til videre

  2. Stå på og ikke gi deg! 🙂 Du har masse bra humor, som du bl.a. har vist her og i Åsane Tidende! Publikum det var noe galt med, og neste gang dukker det sikkert opp noen andre, og da er du på topp igjen. Det er stor forskjell på hva folk liker, og denne gangen var du bare uheldig med publikum. 🙂

  3. Det er ikke lett å fenge et publikum.. uansett hva det er snakk om . Og med humor så må det være spesielt ekstra vanxskelig. Men du har en naturgitt infernalsk herlig sjølironi + noen empatiske antenner som makter å se det komiske selv i publikummer som ikke skjønner bæra 😀 Peis på,, dette blir bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.