Shopping gone wrong! Eller, har jeg shopppa for mye??

Det gikk vel litt galt,
eller fryktelig galt,
men altså,
«DO NOT DISTURB!»

Fuck off liksom!

Gubben er ikke med,
ingen passer på meg,
jeg bestemmer selv!
Og da går det vel litt sånn da,
litt gale….

Hvordan komme til marked og shoppingsenter fra Gdansk?

Jeg pakket i desperasjon kofferten etter shopping,
men med full håndbagasje og sprengt veske,
ser Frodith litt sånn skremt på meg, løfter kofferten og sier:

«Ohæææ, den var VELDIG TUNG!!!!!»

SHIT!!

Men altså:

Når jeg finner så mye DIGG på markedet og på senteret!!
Så MÅ jeg jo bare gripe sjansen og HANDLE!!

Bare, shit og…..jeg skal jo ha med alt dette i KOFFERTEN……
Hvorfor er ikke Gubben her og kan ta litt av vekten??
Han pleier jo det??
Men «pardon my French» når man finner så mye bra å shoppe,
så MÅ man jo bare….

Det får gå om det går,
om det blir det ene eller det andre,
jeg skal ha med hele rukkelet hjem til Bergen.

Ja, hvis de sier det er greit på flyet så….eh…….
Godt man har  bobler til å roe nervene med..

Og gode truser til å spise i???

Når man shopper med min shoppingaleverden.……
burde jeg skifte navn nå??

#shopping #shoppinggoenwrong!

6 hendelser på “Shopping gone wrong! Eller, har jeg shopppa for mye??”

  1. Ha ha du har virkelig gått berserk på shoppingfronten 🙂 eller du kunne jo egentlig ha handlet veldig mye mer også…. Bobler som roer nervene og alt annet passer alltid. Jeg har kost meg med å følge turen deres, for makan – dere to er fantastiske både hver for dere og enda bedre sammen 🙂

    1. 😀 Ja jeg gikk litt berserk, tenkte ikke på at jeg skulle ha med med alt hjem alene, er jo vant til å ha både mann og barn som kan ta bagasje for meg 😀 Tuuusen takk, så utrolig koselig å høre 😀 <3

  2. Du allmektige 😀 Her satte jeg i full gapskratting midt under «Unge herr Morse». Og det passet steike dårlig med handlinga der..men skyld meg selv som sitter og knotter på pc 😀 God tur hjem.. med alt 😀 Både i vesker og kofferter, men ikke minst i minner 😀

  3. Fliiiir, hva skal du med den trusa? Den må jo være sånn 10 nummer for stor! Herlig shopping da, man har ikke vært på shopping før man må kjøpe ekstra koffert på vei hjem 🙂 Sånn er det bare Kooos dere <3 klemme 🙂

    1. Hehe, den trusa er foreløbig en hemmelighet, 😀 Skulle absolutt kjøpt en ekstra koffert gitt! Men det skjønte jeg ikke før vi var på vei til flyplassen 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.