Matpakketips. Halvgrove Horn.

Blir litt tom i hodet etter å ha vært på reise,
så i dag gikk jeg på fjellet med Bonnie istedenfor  blogge.
Jeg har og planer om å bake horn,
som vi kan ha til matpakke i morgen, og til litt kos i kveld.

Nå har jeg hverken mozarella eller kyllingkjøttdeig akkurat i dag,
men denne oppskriften som jeg hadde i 2013 så veldig god ut.
Så her får du den:

Deilig kveldsmat dette.

Og veldig fornøyd familie får man også av sånne:)

Halvgrove horn,
siden vi var midt i uken!

Horn med kjøttdeig. 8 små horn.

1,5 dl lunkent vann
1/2 pk fersk gjær
1/2 ts honning
1 ts salt
3 dl fibra
1,5 dl hvetemel

Ha alt i bakebollen, elt deigen minst 8 minutter.
Sett til heving, 10 min til en time…så lenge du har tid.

1/2 pk kyllingkjøttdeig
Krydder etter ønske
2 ts barbeque saus (gir kjøttdeigen mer smak, men kan sløyfes)
En pk mozarellaost
Litt vanlig ost til topping

Stek kjøttdeig med krydder og saus.
Skjær osten i biter.

Kjevle en sirkel.
Skjær med pizzahjul deigen i åtte biter.

Ha på kjøttdeig og ost.
Ikke for mye , men det ER vanskelig å begrense seg.

Rull sammen, tett endene, og prøv å unngå hull i deigen.
Sett til etterheving ca 30 minutter.
Spray hornene med litt vann, og legg på litt ost.
Her kan du og strø litt krydder på om ønskelig.
Stek på 225* ca 8-12 minutter

Avkjøl på rist.

Og kos deg med disse til kveldsmat!

#horn #halvgrove #kjøttdeig #kyllingkjøttdeig #oppskrift #matpakketips

2 hendelser på “Matpakketips. Halvgrove Horn.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.