Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Internett er genialt for oss sjenerte! | MinMatgaleVerden

Internett er genialt for oss sjenerte!

God morgen.

Det var tidlig morgen, solen var allerede begynt å varme, og vi var på morgentur, Bonnie og jeg.

Nede ved kaien ble vi vitne til en flokk niser. Sjøen var blikk stille, vi kunne såvidt se de dukke opp og ned, og såvidt høre noen «knirk» når de snakket sammen.

Vi sto helt stille begge to mens vi sugde inn opplevelsen.

Stillheten her ute er god.

Men er det ikke litt komisk, at jeg som overhode ikke bruker hverken TV eller radio når jeg er her alene, går helt i krise uten telefonen!

Uten den, uten å ta bilder, dokumentere, legge ut og formidle, blir livet mitt ingenting.

Eller, jo, jeg levde jo før internettet og.

Jeg møtte en dame her i går. Hun er noen år eldre enn meg, og var mye med brødrene mine og «hyttegjengen» før i tiden.

Jeg har ikke sett henne på mange år, men som hun sa: «jeg ser jo DEG på nett ofte da, du finner på så mye gøy»

«Har ofte tenkt at jøss!

Kjersti som var så sjenert og beskjeden!»

Jeg tenkte litt på den, for hun har helt rett, at Internett og eksponering her kanskje er gull verdt for oss sjenerte?

Selv om jeg vel strengt tatt ikke kan kalle meg sjenert mer nå.

Like etter jeg snakket med henne,

Lå jeg i sjøen, filmet meg selv, drakk bobler og la alt ut på nett, så Gud og hvermann kunne se!

Hvorfor skulle jeg ellers åpne bobler i sjøen? Om ingen skulle få se det?

Livet mitt blir ganske morsomt av å dokumenteres.

Akkurat som Bonnie ville sagt det.

For Bonnie elsker meg med alle mine sprell. Og det gjør Gubben og.

Heldigvis!

For jeg liker versjonen av meg selv som jeg er akkurat nå!

#beskjeden

4 hendelser på “Internett er genialt for oss sjenerte!”

  1. Jeg syns også det er gøy å kunne legge ut ting fra hverdagen..tror det kanskje er oss som er litt kreative som liker dette best 🙂 Hadde ikke du dokumentert og lagt ut på blogg o.l hadde jeg jo aldri visst hvem du var ..og det hadde jo vært dumt om du bare gikk å rusla langs vann og drakk bobler uten at jeg fikk ta del i det..hehe… Stor klem til herlige og fine deg <3

    1. Nei sant. Verden er blitt et enklere sted å følge med på. Og helt klart perfekt for oss kreative sjeler ?Synes vi har blitt rikere jeg, og møtt masse fine mennesker som deg på veien. Takk, og ditto til deg ❤️klemmer

  2. Sjenert er du hvertfall ikke 😀 Det er utrolig moro med en plattform å være kreativ på synes jeg. Jeg har alltid vært kreativ, og laget mye fint før også. Og fant på rare ting. Men det tar av liksom på en annen måte, ved å ha blogg. Jeg pusher meg selv, og tenker ut nye «rare» ting å gjøre på blogg som INGEN har gjort før, fordi det er gøy. Jeg hadde neppe fått skrevet så mye noveller og dikt, hvis jeg ikke hadde et sted å legge det, vise det fram, og samme med bilder…osv.
    Jeg liker Kjersti, både versjon 1.0 og 2.0 jeg 😀 , som man sier på data-språket.. Jeg liker den versjonen som ligger og leser en god bok før hun dormer i kl 22 i Gdansk, eller den som sitter litt tankefull en høstmorgen på hytta i stillheten og roen. Jeg liker DE versjonene også, ikke bare nettversjonen 🙂 Så om du skulle bli litt OFF-line innemellom, så husk på hvor flott du er uansett <3 Klemmer <3

    1. Ååå, fineste flotteste deg. Likte veldig godt de tidlige kveldene våre i Gdansk ?? Ja vi pusher oss selv til å bli enda mer kreativ, når det finnes en så fin arena å dele kreativitet på. Tusen takk min venn, og samme til deg ❤️ klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.