Er jeg et dårlig forbilde?

God morgen.

Det slo meg plutselig,
for det snakkes jo om,
hvordan influencers noen ganger er dårlige forbilder for sine følgere.

Hvordan hele verden er på vei til å bli glansbilder med trutmunn og sprettrumpe.

Og at influencers bare trekker på skuldrene og sier,

«hva så?? jeg har ikke BEDT om å bli et forbilde…»

Så var det meg da.

Og her tar jeg ansvar.  Ja, jeg ER et forbilde.

(Jeg ber på mine KNÆR om å bli et forbilde!)

(Det er bare så dumt at mine følgere er i samme aldersgruppe som meg,
og dere er ikke så lett å forandre på! Sjerp dere!)

Meg og mine følgere, altså DERE!

Og hvordan jeg påvirker dere til å bli mest mulig lik meg.

Ta bare i går.

I går satt jeg her og hadde

Kalsongfylla! Mindfullness fra Finnland

Så jeg regner med du har en kraftig «hangover» nå,
for du kledde vel tvert av deg og satt deg til å supe??
Jeg fikk i hvert fall EN kommentar på at klærne var kastet!

Også var det rumpa til Miss Åsane.
(bilde Jannice Bårtveit)
Nå HÅPER jeg du skjønte at den ikke var helt ekte??
At den VAR kjøpt i Polen, men er typ «avtagbar»
For det er jo i virkeligheten puppeputen til Gubben!
Kjøpt på marked i Gdynia.

Oj oj oj, får ikke håpe dere har bestilt rumpeoperasjon XXXL allerede??

Du vet, vrir du deg til litt på bildene,
så ser rumpen bra ut den.
Her ser du for eksempel en insta-vennlig rumpe.

Og for å «få til» denne kjolen må du ha gode spanks, eller hold in.
Det er ikke verre enn som så.

Jeg er så klart litt bekymret for bobleinntaket ditt,
for så klart du blir fristet av meg som drikker bobler i tide og utide.

Men av og til er faktisk boblene uten alkohol!

Vel, ikke akkurat denne flasken da,
den ble jeg litt «glad» av, og førte til innkjøp av sjalet jeg har på første bilde.

Av og til må man slå seg litt løs,
og kjøpe ting som man i edru tilstand hadde syntes var for dyrt.
Nå er jeg veldig glad for at dette sjalet ble kjøpt.
For sånn til vanlig er jeg en gnier!

Vel, da har vi tatt for oss rumpe, spanks og drikking.

Hva annet kan du ha «tatt til deg»?

Jeg håper virkelig ikke du har begynt å gå med
hjemmelaget stokk!!

Denne bar jeg bare for min far, siden han kjørte rullator!

Stokk er IKKE in!

Men pelstøfler kan du lett gå med,
det er sommerens store greie.

I Min Matgale Verden!

#forbilde

6 hendelser på “Er jeg et dårlig forbilde?”

  1. hi hi ,vel jeg er nok for gammel til å ta etter hi hi ,men jeg kunne godt tatt på meg den siste gule kjolen,den hvor du holder stokken til din far :=)teights har jeg på meg i dag,skal virkelig ut i hagen og jobbe og da må en ta seg bra ut :=) bobler med alkohhol bruker jeg lite,men jeg koste meg med bobler sist helg cider med alkohol med smak av appelsin godt avkjølt det var godt det :=) men ikke hver dag jeg rekker å få med meg alle innleggene som blir lagt ut,er jo mye ute nå om dagen og i dag skal jeg ut og kutte kvist

    1. Ja nå er det tiden til å nyte utelivet. Selv om jeg liker meg godt inne og egentlig. Cider med appelsin hørtes godt ut. Og den gule kjolen er veldig koselig, den får meg til å tenke på mormor, for hun hadde ofte sånne «forkle-kjoler» Hun skulle sett meg nå 😀

  2. Hanne Beate

    Hihi, det med å ikke være helt edru på shopping var lurt, for jeg er også altfor gnien og fornuftig, – og kjøper ikke ting jeg har lyst på fordi det er for dyrt. Stokk er smart på skogstur, men da er det ikke så mange som ser en…. Forøvrig synes jeg du er et helt supert forbilde, ikke minst pga. den herlige humoren din! <3

    1. Ja av og til er det godt å være litt løssloppen 🙂 Og stokk var faktisk ganske behagelig å gå med, ikke minst når jeg skulle peke på noe 😀 😀 Takk <3 Humor er så viktig synes jeg, så nå ble jeg glad <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.