Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vi har hatt mobilfri ferie! Nå skal vi skilles! | MinMatgaleVerden

Vi har hatt mobilfri ferie! Nå skal vi skilles!

Denne ferien bestemte vi oss i familien for å la mobiltelefonene bli igjen hjemme.
Så vi reiste på ferie helt uten mobil.

For å finne tilbake til hverandre.

Lære hverandre å kjenne, igjen,
se hverandre i øynene,
ikke bare se hoder med skjerm foran.

I spisesalen på hotellet så vi de grusomste familier.

Der barna satt med MOBILER og SKJERMBRETT på BORDET!

MENS DE SPISTE!

Jeg gikk forbi og fnyste hardt.

En gang fnyste jeg så hardt at en liten busemann kom ut.
Det var litt ekkelt.

Jeg sa til Gubben og Guttene hvor forkastelig jeg syntes dette var.

Og de var enig med meg. Noe så grusomt!

«Nei sånn er ikke MINE gutter oppdratt» sa jeg ganske høyt i spisesalen.

Er det ikke fantastisk, med mobilfri ferie??

Har du og prøvd dette i år??

Eller???

Næh…..
Er du GAL??? Jeg tuller!

Vi har hatt mobilen med hele tiden vi,
sjekket den i tide og utide,
midt i måltidet, ved bassenget, på stranden, langs fortauet
og samtidig som vi har snakket sammen.

Jeg har ELSKET barn som har sittet med mobilen i spisesalen,
for det var MYE bedre enn de ungene
som SKREK fordi de var trøtt, sulten, ikke sulten, lei av å vente.

Eller rett og slett bare skrek for de hadde fått ALT de kunne få! Unntatt en mobil!

Og jeg tror virkelig jeg kan si,
med hånden på hjerte,
at vi ikke hadde blitt en mer sammensveiset familie uten mobilen.

Jeg tror heller vi hadde skilt lag.

Flyttet fra hverandre
hele familien,
om vi bare skulle være med hverandre,
uten tilgang til sosiale medier!

Og jeg tror vi må se fremover,
godta rikets tilstand,
leve i nuet, leve livet som det er.

Godta at ting har forandret seg,
leve med sosiale medier og heller nyte alt det gir oss.

Vi har vært en uke sammen på ferie,
vi har ikke kranglet,
jeg har bare vært litt sånn vanlig muggen innimellom,
Gubben har vært irritert, sperret opp øynene og snakket med den høyeste utestemmem,
Guttene har vært frekke i tilbakemeldinger og ikke giddet stå opp til frokost.

Altså en helt vanlig ferie, MED pc, mobil og sosiale medier.

Hva pokker skulle jeg reist på ferie etter om jeg ikke kunne lagt alt ut på sosiale medier??

Kunne like godt blitt hjemme jeg da!!

#sosialemedier

5 hendelser på “Vi har hatt mobilfri ferie! Nå skal vi skilles!”

  1. eg syns det er rimelig digg med fri fra sosiale medier til tider, var jo 3 mndr uten FB omg for en frihet..nå var eg jo dausjuk vel og merke og orket ikkje å styre med folk eller deres liv..men guri så utrolig deilig.

    Eg sjekker instgram til og fra jobb, knapt de dagene eg ikkje jobber..er nesten kun på fb når eg leter etter noe……snap og snipp og twit og twat har eg ikkje…og ofte glemmer eg lade mobilen eller ha den på med lyd…men macen trenger eg til å være asosial..se serier, surfe, lære nye ting på youtube eller sende mail til min søster og min bror og andre som ikkje bor her….<3

  2. Hehe.. greit å ha mulighet til å følge med litt 🙂 Jeg legger som regel ut fra det vi har vært på når jeg er hjemme igjen, for jeg må ha stor pc når jeg legger over bilder og slikt.. men jeg er jo bare borte ei natt av gangen..måtte nok lært meg å legge ut på annen måte om jeg skulle vært borte i dagesvis.. 🙂 Fine sommerføtter 🙂 Klem fra Annebe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.