Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hyttegenserene. Beholde/Kaste? Hjelp meg å velge. | MinMatgaleVerden

Hyttegenserene. Beholde/Kaste? Hjelp meg å velge.

Her kommer de, alle hyttegenserene,
som vi ikke har plass til lengre.

Har du opplevd det, at når noe ikke er brukende hjemme,
«ja da kan vi ha det på hytta!!»

Alt stygt ender opp på hytta!

Gamle stygge klær tar vi med på hytta!

Men noen ganger, blir det liggende igjen skatter,
som man ikke ser før etter mange år.

Som den Bennetton-genseren.
Den lurer jeg på å ta hjem på kostymelageret mitt…
Joda, jeg har en fra før, men de er jo perfekt for en 80-talls-fest, de genserne.

Her kommer de, alle hyttegenserne.
Fotograf: Gubben!

En ekte 80-talls skatt.
Stor god ullgenser, str 50 fra Fana-knit.


Hjemmestrikket knallblå. litt slaskete ullgenser.
Vanskelig å kaste noe min mor har strikket?
Stripegenseren, også hjemmestrikket. Litt stor, antagelig ment å passe en mann.
Den hvite ribbestrikkede, merke: Dutyfree. (Merkelig merke!)
Vasket på for høy temperatur, så liten og tovet.

Den gule ribbestrikkkede kattegenseren, å nei, var JEG som lekte katt,
ikke genseren. Fin i fargen, og fin til mitt hår….

Så hvilke blir det, jeg bør kaste NOEN i hvert fall,
men ikke lett å velge.

Så hjelp meg nå, hvilke må gå???

#hyttegensere

 

4 hendelser på “Hyttegenserene. Beholde/Kaste? Hjelp meg å velge.”

  1. Den stripete og den hvite syntes jeg skal legge opp karrieren sin, for de var minst flott av alle de flotte genserne 🙂 Den gule bør du absolutt ha, den var du kjempefin i!

  2. Vanskelig å velge da det sikkert knytter seg minner til hver og en av dem. Sånn rent utseendemessig ville jeg nok valgt å beholde de på bilde nr. 2, 3 og 6. De på bilde nr. 1, 4 og 5 kan du gi bort. Det er bare mitt syn og du må velge altså. 😀

  3. Nummer 1 tar du med til kostyme – lageret. Fanagenser beholde og den gule. Den stripete så jo morsom ut i stripene, men ser ikke hvordan den sitter.. Kjempefine bilder i dag også 🙂 Mjau! 😉

  4. Beholde den grønne med sort på og den gule -de andre kan du gi til Fretex i sånn resirkulering. Kaster du klær så kan sorteringsmaskinene på BIR blir ødelagt så de oppfordrer folk til å gi til Fretex eller det er *pant* hos bla HM , gamle klær byttes i en kupong du kan hadle for hos dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.