Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Sprø ingefærkjeks. | MinMatgaleVerden

Sprø ingefærkjeks.

Perfekte sprø kjeks,
som gir vage løfter om at jula er i anmarsj.

Men som kan spises hele året!

Med deilig smak av ingefær.

Sprø Ingefærkjeks.

Ca 175 stk. Obs! Jeg halverte oppskriften og det ble en kakeboks full!

1,5 dl kremfløte
225 g sukker
1,5 dl lys sirup
1,5 ss ingefær
1 ss natron
500 g hvetemel

Pisk fløten halvstiv.
Rør i sukker, sirup, ingefær og natron utrørt i litt vann (1 ss ca)
Rør massen et par minutter.
Tilsett mesteparten av melet, Kna deigen lett.
La den stå tildekket med folie til dagen etter, gjerne i kjøleskap eller kjeller.

Kna deigen på melet bakebord.
Kjevle til tynn leiv og stikk ut ønsket former.
Legg på bakepapirkledd plate.

Stekes: 200* vanlig / 175* varmluft.

4-5 minutter.

Her kommer det an på tykkelsen på kakene.
De må få litt farge, ellers blir de ikke sprø.
Men pass på, de steker fort.
Avkjøl på rist!
Oppbevares i kakeboks.

Min mor og far syntes disse kakene var sprø og god.
Det gjorde jeg og.
Det skumle er jo at det er vanskelig å stoppe bare….

Karden er lånt fra min mor,
som hun har fra min mormor og gårde hun kom fra, Høyen.

#ingefærkjeks

1 hendelser på “Sprø ingefærkjeks.”

Legg igjen en kommentar til fruensvilje Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.