Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Test av pepperkakedeig + lenker fra direktesendingen | MinMatgaleVerden

Test av pepperkakedeig + lenker fra direktesendingen

I dagens Livesending fra kjøkkenbenken,

Se på Min Matgale Verden`s Faceboook-side

Snakket jeg om litt forskjellig,
du fikk blant annet se når jeg laget:

Hjemmelaget gløgg / kryddersirup

Og den er veldig god altså!

I dag drakk jeg en skvett sammen med en god kaffelatte.

Utrolig godt!

Og så den store pepperkaketesten!

Hvilken oppskrift er best:

Pepperkakedeig på stensil fra barneskolen

eller

Pepperkakedeig med hjemmelaget pepperkakekrydder

Vi var tre som testet,
Guttene og jeg.

Det merkelige var at pepperkakene smakte ganske likt.
Men som en av guttene sa, det var en ekstra kryddersmak på den nye.
Det er stjerneanisen som er i pepperkakekrydderet.

Men det var ikke mye, de var VELDIG god begge to!

Som en av de også sa,
«det smaker jo sånn som kjøpekaker!!»

Og i vårt hjem er dette et kompliment.

Eneste forskjellen var kanskje at den nye oppskriften ga litt sprøere kaker.

Så da tenker jeg,
har du mørk sirup og brunt sukker, samt stjerneanis,
lag den nye oppskriften.

Mangler du noe av dette,
kjør på med den gamle.

For pepperkakedeig er superenkelt å lage selv.

Jeg ha nå to klumper liggende,
så steker jeg når jeg vil ha litt mer i kakeboksen.

Deigen holder seg lenge, helt til over jul.
Oppbevar den kaldt.

Deigen er ganske forskjellig i farge,
men blir lik når de stekes.

Jeg viste deg og min

Hjemmelaget vaniljeekstrakt

Og

Hjemmelaget røkelse

Håper du finner noe du kan bruke,
og gjøre førjulstiden enda litt mer hjemmelaget.

#jul #jul2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.