Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Saftig Brownie med appelsin eller peppermynte! | MinMatgaleVerden

Saftig Brownie med appelsin eller peppermynte!

Det var faktisk litt vanskelig å velge her,
hvilken som var best!

Jeg vaklet frem og tilbake,
fra after-eight-følelsen,
til den deilige smaken av appelsin….

Jeg laget en oppskrift,
delte røren i to,
tilsatte appelsin i den ene og peppermynte i den andre.

Så kunne vi velge, og de fleste smakte begge…

God, saftig og holdbar Brownie.
Jeg har spist Brownie i veldig mange dager nå…

Og bare så det er sagt.
Dette er en herlig konfektkake.
Det ser du på mengde hvetemel kontra sukker,
og på mengde sjokolade.
Dette er bare…..godt!!

Brownie med appelsin eller peppermynte

200 g smør
200 g kokesjokolade mørk
4 egg
350 g sukker 
100 g hvetemel
50 g kakao

Stekes på 170*  i en stor form ca 35 minutter.
I to små former ca 25 minutter

Smelt smør og sjokolade i vannbad
Pisk egg sammen, bland inn hvetemel og sjokoladeblandingen.

Del røren i to og i ene halvdel:

Revet skall av en appelsin (kun det gule)
To dråper doTERRA wild orange eterisk olje

I den andre halvdel:

2 dråper peppermint, doTERRA eterisk olje

Ha røren i to små former.
ca 20×20
Eller velg en smak og stek kaken i en form ca dobbelt så stor.
Kaken kan selvsagt også lages helt naturell uten peppermynte eller appelsin.

Stek kaken midt i ovnen. ca 25 minutter i to små former.
Det skal være litt bevegelse i midten når du skubber forsiktig på formen.

Avkjøl i formen, og skyv den så forsiktig over på rist.
Pynt gjerne med et dryss av melis.
Det burde jeg jo ha gjort!
og noen jordbær både ser og smaker godt til.

Oppbevares tildekket med plast.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.