Det var faktisk litt vanskelig å velge her,
hvilken som var best!
Jeg vaklet frem og tilbake,
fra after-eight-følelsen,
til den deilige smaken av appelsin….
Jeg laget en oppskrift,
delte røren i to,
tilsatte appelsin i den ene og peppermynte i den andre.
Så kunne vi velge, og de fleste smakte begge…
God, saftig og holdbar Brownie.
Jeg har spist Brownie i veldig mange dager nå…
Og bare så det er sagt.
Dette er en herlig konfektkake.
Det ser du på mengde hvetemel kontra sukker,
og på mengde sjokolade.
Dette er bare…..godt!!
Brownie med appelsin eller peppermynte
200 g smør
200 g kokesjokolade mørk
4 egg
350 g sukker
100 g hvetemel
50 g kakao
Stekes på 170* i en stor form ca 35 minutter.
I to små former ca 25 minutter
Smelt smør og sjokolade i vannbad
Pisk egg sammen, bland inn hvetemel og sjokoladeblandingen.
Del røren i to og i ene halvdel:
Revet skall av en appelsin (kun det gule)
To dråper doTERRA wild orange eterisk olje
I den andre halvdel:
2 dråper peppermint, doTERRA eterisk olje
Ha røren i to små former.
ca 20×20
Eller velg en smak og stek kaken i en form ca dobbelt så stor.
Kaken kan selvsagt også lages helt naturell uten peppermynte eller appelsin.
Stek kaken midt i ovnen. ca 25 minutter i to små former.
Det skal være litt bevegelse i midten når du skubber forsiktig på formen.
Avkjøl i formen, og skyv den så forsiktig over på rist.
Pynt gjerne med et dryss av melis.
Det burde jeg jo ha gjort!
og noen jordbær både ser og smaker godt til.
Oppbevares tildekket med plast.