Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 De med flyfobi får dop. Hva med oss som har ormefobi? | MinMatgaleVerden

De med flyfobi får dop. Hva med oss som har ormefobi?

Hva får vi??

Så er den her igjen.
Ute fra sitt hi,
og på vei mot en sti foran deg.

Ormen!

Hoggormen, for å gjøre den enda mer ekkel!

Det var ikke jeg som så den først i år,
men naboen traff på en i går.

Og jeg har fjoråret friskt i minne,
med den på bilde,
tidlig på våren før jeg trodde de var kommet frem,
og en sent på høsten,
når jeg tenkte de var gått i hi!

Det som gjør dette urettferdig,
er jo at de som, ta nå har fobi mot å fly,
de får hjelp de!

De kan bare gå til legen,
og så fyller han dem opp med dop,
sånn at de skal klare flyturen.

Hva med oss og ormefobi`et da?
Skal ikke VI får hjelp?

Skal vi måtte slutte gå i fjellet hele den fine tiden på sommeren,
fordi vi er redd for orm??

Hvorfor er det ingen som gir OSS dop?
Så vi løssluppent kunne gått i fjellet hele året?

Å fly er ikke bra for miljøet.

Å gå i fjellet kan kurere både angst og fedme,
noe som sparer samfunnet for millioner.

Men hvem gir de dop for å kunne gjennomføre?

Jo, de som skal fly!

Hvor er rettferdigheten i verden?

Jeg bare spør!

Gi meg noe partydop så jeg kan gå på fjellet hele sommeren!

8 hendelser på “De med flyfobi får dop. Hva med oss som har ormefobi?”

  1. Uff ja, grøss og gru! Jeg har egentlig ikke så mange fobier, men orm/slange er definitivt én av dem! Om jeg ser en så hopper jeg høyt og skriker! Vi får «trøste oss» med at det er verken pyton- eller klapperslanger her da.

  2. HØR HØR!!

    Ja jeg tramper og tramper og tramper i områdene der jeg VET hoggormen ligger……….. men hva hjelper det om den ikke bryr seg om min tramping, og jeg bare blir dobbelt sliten av tramping og anspenthet overfor denne lille sniken som ikke er hyggelig å møte for oss med fobi :–/

    1. Åååå, ja jeg og. Har trampet i vei i alle år, og det er altfor slitsomt. Og ja, den bryr seg jo ikke. Nei ikke noe hyggelig 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.