Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Spise i Oslo. | MinMatgaleVerden

Spise i Oslo.

Jeg har spist mye god mat denne helgen,
og jeg har hatt mye godt selskap til maten.

Fredagen prøvde vi Ben Reddik på Løkka.
Etter gode skussmål fra bekjente og gode anmeldelser på nett.

Og vi fikk smake mat som virkelig smakte.
Dette hjemmebakte brødet, bakt på mel fra Holli mølle.
Med en smeltet smaksrik ost, og zata`ar krydder.
(Krydder fra midøsten som jeg tidligere har snakket om, populært krydder i år)

Og så denne paprikadipen med valnøtter.
DEN var god den!
Nå er ikke Frodith noe på kalde dipper,
så jeg må beskjemmet si at jeg spiste omtrent hele skålen alene….

Kefta Kebab av lam og storfe.
Og sprø grønnsaker i alle varianter.
Litt «sprøtt» å få en hel vårløk å knaske på.
Men når man dippet den i paprikadip,
og den var SÅ sprø og fersk som den var,
ja da var det plutselig helt logisk å få en hel vårløk!

Det var spennende, og det var veldig godt!

Vi storkoste oss. Frodith er godt selskap!

Og ja, du ser det gikk unna!

Frokosten på hotellet var jeg veldig fornøyd med.
Jeg laget til og med min egen Bloody Mary til frokost!

Lunsj og middag spiste vi også her på hotellet.
Jeg ønsket meg nok buffet til lunsj jeg da,
men vi fikk oksekjøtt og potetstappe.
Og det var nydelig godt.

Middagen var en nydelig forrett med røkelaks og potetsalat.
Men seriøst, ikke ringle helt vanlig majones over retten min på restaurant.
Den grønne sausen der var dog nydelig god!
(De burde droppet hele majonesen.)
Det samme var røkelaksen.
Potetsalaten på toppen var litt kjedelig.

Middagen var kyllinglår med kålrotstappe og saus.
Litt spesielt, men ingen høydare.
Creme brulee var nydelig, men litt mye avbrent på toppen.
Innimellom ble det svidd smak.

Godt selskap hadde jeg her og
Både til frokost,
og i Sky-baren på toppen her.
Gode matopplevelser i godt selskap.

Til middagen var vi jo flere,
noen har jeg møtt før,
men jeg har og blitt kjent med mange fine mennesker.

Nå er jeg på vei ned for nok en hotellfrokost-opplevelse
Og så gleder jeg meg til lunsj,
lurer på hva vi får i dag.

For ikke snakke om den lille pausen klokken 11,
med yoghurt og musli, smaksatt vann og eplejus,
kaffe og kake…..mmmmm…

Så da er det frokost
og siste del av Landsmøte i Noregs Ungdomslag som står for tur!

7 hendelser på “Spise i Oslo.”

  1. Jeg kunne ikke vært med på den middagen deres, helt klart 😀 Og den dippen…NESTEN hele dippen alene? 😀 He-he.. Morsom med en ny restaurant her, og de må DEG til for at jeg skal tørre tror jeg 😉 Klemmer <3

  2. heldige du som kan nyte all denne gode maten,jeg elsker å prøve nye smaker og teste nye retter,men innimellom må jeg stå over enkelte ting,for min mage har det med å slå krøll på seg,det er kjedelig det (

    1. Ja det må være veldig kjedelig. For man vil jo ikke ødelegge turen med å få krøll på magen. Så leit å ha det sånn, for det er jo så mye godt å smake

  3. Herlig innlegg og flott oppsumering av de kulinariske opplevelser i Oslobyen 🙂 Tusen takk for mye flott fra deg denne helga 😀

  4. Maten er mye av opplevelsen på sånne møter, så viktig at den er god. Det så veldig godt ut det dere spiste på Ben Reddik, så kanskje jeg får prøve det en gang jeg er i Oslo. Takk for tips! Kos deg videre! 😀

Legg igjen en kommentar til Hanne Beate Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.