Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Rips-Muffins – Rips-Cupcakes | MinMatgaleVerden

Rips-Muffins – Rips-Cupcakes

Jeg fikk spørsmål om en oppskrift på Rips-Muffins
fra den gamle bloggen min.

Jeg fant oppskriften, håper i hvert fall det er den riktige.
Men siden det ikke var noe bilde,
og siden jeg akkurat hadde plukket rips hos min mor,
bestemte jeg meg for å lage dem jeg og.
Jeg droppet frosting,
for disse var veldig gode uten og!

Takk for spørsmålet,
denne oppskriften var virkelig verdt å få med.

Nydelige, saftige muffins med syrlig kikk av rips!

RipsbærCupkakes

2 egg
2 dl sukker
1 dl creme fraiche
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g smør
4 dl hvetemel
3 dl rips

Frosting

125 g smør, mykt
1 ts vanilje ekstrakt
280 g melis
1 ss melk
1 ss meringue pulver (kan sløyfes, brukes for å gi mer stabil krem)
  
Pisk eggedosis av egg og sukker,
vend inn creme fraiche med en slikkepott.
Sikt i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker.
Vend også dette inn, så smeltet og avkjølt smør,
og til slutt vender du forsiktig inn rips.
  
Sett i 12 muffinsformer, ca 3/4 full
Muffinsformene må enten være stive, doble,
eller bruk muffinsbrett.

Stek på 200* i 15-20 minutter.
Avkjøl på rist.
  
Rør smøret til frostingen mykt,
Sikt i melis og meringue pulver (gjør at den stivner bedre) og ha i vaniljeekstrakt.
(har du ikke ekstrakt ta en 1/2-1 ts pulver istedenfor)
Visp kraftig med mikser,
ha i melk og visp videre.
God og lang visping gir bra resultat!

Fyll en sprutepose og dekorer.
Muffinsen kan også serveres som de er.
Uten frosting.

Rips gir en nydelig sommersmak!

Og disse kan virkelig anbefales!!

2 hendelser på “Rips-Muffins – Rips-Cupcakes”

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.