Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Proteinvafler! | MinMatgaleVerden

Proteinvafler!

Disse vaflene ble utrolig gode,
og så enkelt å røre sammen når man bare behøver 1 type mel.

Jeg var på hytten,
vi var tom for hvetemel,
men i skapet sto en pose proteinmel som jeg hadde brukt til rundstykker en gang.
Bakpå posen sto oppskrift på proteinpannekaker,
jeg brukte den, halverte mengde, og tilsatte vaniljesukker.

Vaflene ble knallgode!
Spesielt med ripsgelè på!
Oppskrift på ripsgelè
Røren var og veldig god,  mente Bonnie,
som slikket i seg røre og veltet hele krukken når jeg snudde ryggen til.

Proteinmelet er fra Møllerens og finnes i de fleste butikker.
Grovheten er på 68%, og jeg kjente jeg ble mett på en god måte av vaflene.

Proteinvafler.

2 egg
150 g kesam/yoghurt/lettrømme (Jeg hadde bare lettrømme)
1 dl ekstra lett melk (eller en annen type)
1 ts sukker
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
165 g møllerens proteinmel

Bland de våte ingrediensene med en visp.
Ha i alt det tørre og pisk det hele godt sammen til en tykk røre.
La svelle litt mens du varmer opp vaffeljernet.
Stek vafler.
Hvor mange jeg fikk? Umulig å si,
for halve røren ble liggende igjen på steinene etter at Bonnie veltet den.

Og når vaflene er grove, passer de jo og fint å ha med i matpakken.

Og som sagt, de smakte nydelig med Ripsgelè

4 hendelser på “Proteinvafler!”

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.