Lun rosenkålsalat med hvitløkskrem.

En nydelig salat med gode smaker.

Lun rosenkålsalat
med hvitløkskrem

Rosenkål – 1 pk ferske
1/2 granateple
4 fedd hvitløk
4  gode ss kremost naturell
2-3 ss fetaost
salt pepper
honning /søtning
Persille

Skjær bort det ytterste på rosenkålstilken og fjerne eventuelt de ytterste bladene om de er skitne. Del hver rosenkål i to.
Legg den i ildfast form /folie og ringle over litt olivenolje
Salte og pepre.
Legg også hvitløksfeddene (med skallet på) i formen/folien
Bak i ovn på 180* ca 40-50 minutter.
Hvitløken skal være myk inni,
rosenkål skal ha fått fin farge.
Er hvitløken fremdeles hard lar du dem bake videre alene til de er myke.

I en skål blander du kremost og fetaost.
Bruk en gaffel og skvis de myke hvitløksfeddene (uten skall)
Inn i ostekremen.
Smak til med salt, pepper , honning/søtning og sitron.

Legg kremen på et fat og de lune rosenkål på toppen.
Strø over granatelpe og persille.

Server!’

2 hendelser på “Lun rosenkålsalat med hvitløkskrem.”

Legg igjen en kommentar til fruensvilje Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.