Osteiskake

Denne osteiskaken er en vinner på kakebordet i vår familie.
Den er nydelig på smak og konsistens, og så er den utrolig enkel å lage.
Denne passer og godt å lage sammen med andre kaker som inneholder eggehviter, som mini-pavlova eller marengsrullekake. Så får du brukt hele egget på en gang!

Her vil jeg og anbefale å lage dine egne digestivekjeks, det er veldig enkelt og de er veldig gode å spise som de er, eller med brunost på og 🙂
Oppskrift på hjemmelaget digestivekjeks

Osteiskake

ca 8 digestivekjeks

3 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker

1 pk philadelphiaost, 200g
2 dl sukker
3 eggeplommer

Pisk kremfløte og vaniljesukker til en myk krem

I en annen bolle pisker du egg og sukker,
tilsetter så osten og pisker videre til en glatt masse

Tips! Ta ut kremosten noen timer før og la den stå i romtemperatur, så blir den enklere å piske.

Knus 3-4 digestive kjeks og ha de i en smurt form
Jeg bruker en paiform. (og du behøver antagelig ikke å smøre formen med smør, jeg har bare alltid gjort det…)

Hell den fantastiske blandingen over,
og strø 3-4 knuste kjeks oppå blandingen og.

Deretter fryser du kaken i minst 5 timer.

Pynt gjerne med litt bær, da kaken er rimelig kjedelig i sitt utseende,
men absolutt en vinner på smak!

#osteiskake #iskake #oppskrift #ostekake

2 hendelser på “Osteiskake”

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.