Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":2534,"date":"2017-01-17T18:31:49","date_gmt":"2017-01-17T17:31:49","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=2534"},"modified":"2018-11-05T06:13:28","modified_gmt":"2018-11-05T05:13:28","slug":"oppskrift-pa-surdeig","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2017\/01\/17\/oppskrift-pa-surdeig\/","title":{"rendered":"Oppskrift p\u00e5 surdeig."},"content":{"rendered":"
\nSurdeig.<\/p>\n
50 g hvetemel
\n50 g vann
\n2 ss yoghurt naturell (gjerne tyrkisk)<\/p>\n
Bland sammen og dekk til med plastfolie\/i plastboks med tett lokk.<\/p>\n
Dag:2
\nHa i 100 g mel + 100 g vann (100 g vann er ca \u00a01 dl)<\/p>\n
Dag 3: Dag 4-10\/15 : N\u00e5r deigen bobler og koser seg godt kan man lage br\u00f8d uten gj\u00e6r, Sist jeg laget surdeig tok det knappe 7-8 dager f\u00f8r min surdeig var boblende og klar til bruk. Tips: Hvis du synes det er synd \u00e5 kaste…<\/strong><\/em><\/p>\n N\u00e5r du heller av de 200 g\u00a0 i mateprosessen,<\/strong><\/em> Ha da i ca 1\/4-1\/2 ts t\u00f8rrgj\u00e6r, eller ca 5-6 g fersk gj\u00e6r i tillegg,<\/strong><\/em> *Denne oppskriften har jeg kopiert fra min gamle blogg, jeg er i gang med ny surdeigstarter, se h\u00f8ydepunkter p\u00e5 stories p\u00e5 Instagram for \u00e5 se «live» hvordan jeg mater surdeigen.<\/p>\n #surdeig #surdeigstarter #oppskrift #surdeigsbr\u00f8d<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Surdeig. 50 g hvetemel 50 g vann 2 ss yoghurt naturell (gjerne tyrkisk) Bland sammen og dekk til med plastfolie\/i plastboks med tett lokk. Dag:2 Ha i 100 g mel + 100 g vann (100 g vann er ca \u00a01 dl) Dag 3: Fjern 200g av blandingen. Ha i 100 g\u00a0 mel og 100 g …<\/p>\n
\nFjern 200g av blandingen<\/strong>.
\nHa i 100 g\u00a0 mel og 100 g vann<\/p>\n
\nSamme som dag 3.<\/p>\n
\nsett surdeigen i kj\u00f8leskap,
\nn\u00e5 trenger du bare mate den 1-2 g i uken,
\neller s\u00e5 ofte som du \u00f8nsker \u00e5 bake br\u00f8d:)<\/p>\nOppskrift p\u00e5 surdeigsbr\u00f8d<\/a><\/h1>\n
\nMat surdeigen 1 gang om dagen de f\u00f8rste ca 10 dagene…<\/p>\n
\nDet er bare \u00e5 pr\u00f8ve \u00e5 lage et br\u00f8d, s\u00e5 f\u00e5r du svar p\u00e5 om den er klar.<\/p>\n
\nkan du lage br\u00f8d av det.<\/strong><\/em><\/p>\n
\nsurdeigen hever ikke s\u00e5 godt f\u00f8r den er helt klar.<\/strong><\/em>
\n
\nEtter ca 10 dager er deigen en seig boblende masse…
\n
\nOg du kan lage de mest smakfulle br\u00f8dene du kan tenke deg….<\/p>\n
\nDeilig surdeigsbr\u00f8d…..<\/p>\n