Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:5315) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1648 {"id":9596,"date":"2018-11-24T17:13:28","date_gmt":"2018-11-24T16:13:28","guid":{"rendered":"http:\/\/www.minmatgaleverden.no\/?p=9596"},"modified":"2018-11-24T17:13:28","modified_gmt":"2018-11-24T16:13:28","slug":"trondersk-tekake-tangzhong-style","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.minmatgaleverden.no\/2018\/11\/24\/trondersk-tekake-tangzhong-style\/","title":{"rendered":"Tr\u00f8ndersk Tekake – tangzhong – style!"},"content":{"rendered":"
Alts\u00e5,
\nTr\u00f8ndersk tekake p\u00e5 sitt aller saftigste!<\/p>\n
Denne med smak av bringeb\u00e6r, brunt sukker, kanel og lakris!<\/p>\n
Enkel \u00e5 lage,
\nikke la deg skremme av tangzhong.<\/p>\n
Det handler bare om \u00e5 ta litt av mel og melk
\nkoke opp og til en tykk velling\/gr\u00f8t,
\nog blande dette med resterende ingredienser!<\/p>\n
Dette gj\u00f8r at melet opptar mer v\u00e6ske,
\nergo blir bakverket saftigere, og mer holdbart.<\/p>\n
Jeg spiser for eksempel kanelsnurrer p\u00e5 3 dagen.
\nFremdeles myke og gode! tangzhong-style!<\/p>\n
<\/a><\/p>\n Tekaken smaker vidunderlig ute i skogen, Kok opp:<\/p>\n 20 g hvetemel R\u00f8r hele tiden til den blir tykk og koker. Ha i bakebollen sammen med den kalde «gr\u00f8ten»:<\/p>\n 90 g melk La dette g\u00e5 i kj\u00f8kkenmaskin p\u00e5 halv fart ca 10 minutter. 1 klype salt Og la maskinen g\u00e5 minst 10-15 minutter til. Den er litt l\u00f8s, men skal v\u00e6re god og seig.<\/p>\n Gj\u00f8r klar en liten ildfast form og dekk med bakepapir.<\/p>\n Legg deigen i og bre den utover med slikkepott. Gj\u00f8r klar:<\/p>\n 20 g smeltet sm\u00f8r Spre bringeb\u00e6rene utover kaken. Legg p\u00e5 dekke igjen og etterheve videre. Sett kaken inn i forvarmet ovn 220* Avkj\u00f8l p\u00e5 rist, uten form.<\/p>\n Lag litt melisglasur og dekorer.<\/p>\n #tr\u00f8ndersktekake #tekake #tangzhong #saftig #holdbar<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Alts\u00e5, Tr\u00f8ndersk tekake p\u00e5 sitt aller saftigste! Denne med smak av bringeb\u00e6r, brunt sukker, kanel og lakris! Enkel \u00e5 lage, ikke la deg skremme av tangzhong. Det handler bare om \u00e5 ta litt av mel og melk koke opp og til en tykk velling\/gr\u00f8t, og blande dette med resterende ingredienser! Dette gj\u00f8r at melet opptar …<\/p>\n
\nsammen med gl\u00f8gg-bobler<\/p>\nTest av gl\u00f8ggbobler i skogen!<\/a><\/h1>\n
Tr\u00f8ndersk Tekake – Tangzhong<\/strong> – style<\/strong><\/h1>\n
Med smak av bringeb\u00e6r, kanel og lakris!<\/h3>\n
\n100 g melk<\/p>\n
\nTa av varmen, bruk slikkepott,
\nsm\u00f8r den ned i bakebollen.
\n(Sett event i kaldt vannbad s\u00e5 den avkj\u00f8les fortere)
\nVent til denne er helt avkj\u00f8lt.<\/p>\n
\n15 g fersk gj\u00e6r
\n1\/2 dl sukker
\n1 ts kardemomme
\n230 g hvetemel
\nCa 1\/2 egg.
\n(Pisk sammen et egg, bruk halve, ha det andre til pensling)<\/p>\n
\nHa s\u00e5 i:<\/p>\n
\nca 37 g sm\u00f8r, mykt<\/p>\n
\n\u00d8k farten det siste minuttet s\u00e5 deigen samler seg.<\/p>\n
\nDen er litt klissete, bruk litt sm\u00f8r p\u00e5 slikkepotten hvis den henger fast.
\nDekk til og la deigen heve ca 40-50 minutter.<\/p>\n
\n20 g\u00a0 brunt sukker
\n1\/2 ts kanel
\n1 ts lakrispulver (kan sl\u00f8lyfes)
\n10-15 stk bringeb\u00e6r, gjerne frosne<\/p>\n
\nR\u00f8r sammen sm\u00f8r sukker og krydder.
\nLegg dette utover i klatter p\u00e5 kaken.
\nBruk en engangshanske (eller ikke) og trykk sm\u00f8rblandingen og bringeb\u00e6rene ned i kaken s\u00e5 den blir fylt med fyll over det hele.
\nSom om du trykker fingrene i et foccaciabr\u00f8d.<\/p>\n
\nCa 20-30 minutter.
\nPensle forsiktig med resten av egget.
\n(eller litt av det)<\/p>\n
\nStek 10 minutter.
\nSkru ned til 200* og stek videre ca 10 minutter til.
\nSjekk den siste tiden s\u00e5 den ikke blir brent!<\/p>\n