Perfekt på en sløv søndag.
Vi fant en svinestek av bog hin dagen,
og har du sett,
etter 6-7 timer i ovnen var den blitt til den saftigste «pulled pork»
Gnidd inn med revet hvitløk, salt og pepper samt en god dæsj spisskummen.
Stekt på 125* i ca 7 timer.
Siste tiden snudde jeg den og lot svoren, (som i dette tilfelle ikke skulle bli sprø og spises) ligge ned ,
sånn at kjøttsiden kunne bli penslet med BBQ saus.
En enkel variant av bbq saus, brunt sukker, eddik og ketchup kokt sammen på to minutter!
Servert med brokkolislaw, (Brokkoli, rosiner i små biter blandet med hjemmelaget aioli og finhakket rødløk)
Friterte poteter, aioli og bbq-saus.
Enkelt, og så utrolig godt!
#middagstips #middag #svin #langstekt #pulledpork
Åh, det så godt ut! Jeg har spist pulled pork, men aldri laget det selv, og bbq-sausen skal testes ut!
Her om dagen laget jeg knekkebrød etter oppskriften du la ut for ikke så lenge siden. Den falt i smak hos alle i familien! 😀
Den bbq er superenkel. Og det er jo egentlig pulled pork og, bar man har god tid 🙂 Å så kjekt å høre om knekkebrødene 🙂